maanantai 27. maaliskuuta 2017

MA 27.03.2017

Tyngän saha ja mylly - erittäin tärkeä yritys Kalajoen historiassa.

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja räntäsadetta. Lämpötila on + 1 C ja - 2 C välillä. Tuulen suunta on luoteen ja pohjoisen väliltä. Tuulen voimakkuus on 4 - 7 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 83 %. Aurinko nousee 07.01 ja laskee 19.59. Päivän pituus Kalajoella on tänään 12 tuntia 58 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Sauli ja Saul.
Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Nukuin yön erittäin huonosti, koska paljon asioita, jotka painavat mieltäni. Laitoin eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun verottajan toiminnasta. Kansanedustajien Suomessa tulee noudattaa lakia. Yksikään kansanedustaja ei noudata lakia. Kansanedustajien tulee valvoa laillisuusvalvojien työtä. Kaikki kansanedustajat laiminlyövät laillisuusvalvojien työn todellisen valvonnan. Laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista 0.06 % aiheuttaa huomatuksen vastaisen varalle. Kansalaiset eivät voi olla näin väärässä. Kanteluista todennäköisesti 80 % aiheellisia ja 20 % aiheettomia. Korkein oikeus toimii lain vastaisesti. Korkein oikeus ei perustele kielteisiä ratkaisujaan. Kansalaisilla on oikeus valittaa asioissa ylempiin oikeusasteisiin. Suomessa kansalaiset eivät voi valittaa korkeimpaan oikeuteen, koska korkein oikeus ei anna valitustulaa kuin noin joka kymmenennelle tapauksella vaikka olisi millainen virhe tehty hovioikeudessa. Valtakunnansyyttäjävirasto ei anna suullista käsittelyä kuten ei laillisuusvalvojatkaan. Näin estetään oikeudensaanti kansanlaisilta. Ei uskalleta kohdata kaltoinkohdeltua silmästä silmään. Poliisin ammattitaito rikostutkinnassa on surkea. On syytä epäillä, että poliisi tekee tietoisesti vääriä päätöksiä ja tämä toiminta on ylhäältä johdettua. Kun poliisi tekee tietoisesti vääriä päätöksiä niin alioikeuksissa tulee vääriä päätöksiä. Oikeudensaanti kansalaisilta on estetty. Poliisi on korruptoitunut ja ylhäältä johdettu. Kansalaiset eivät voi valittaa ylempiin oikeusasteisiin kuten laki sanoo, vaan valittaminen on estetty. Asianajajat pelaavat tosi rumaa peliä rahastaessaan asiakkaita oikeusturvavakuutusen tai oikeusaputoimiston kautta. Kansalaiset Suomessa eivät voi saada oikeutta. Myös valittaminen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen on estetty siten, että siellä suomalainen tuomari estää asioiden käsittelyn. Kansalaisilta on estetty myös oikeudensaanti kansainvälisessä rikostuomioistuimessa. Tämä on järkyttävää luettavaa. Valtiopetosta peitellään, mutta valtiopetos ei vanhene koskaan.
Suomi on kaukana oikeusvaltiosta. Tämä on erittäin raskasta kun joutuu syyttömänä tähän oravanpyörään, jossa joutuu taistelemaan mafiaa vastaan. On harhaluulo, että poliisi olisi toimissaan rehellinen ja oikeuslaitos luotettava.
Suomalaisen mafian toimintapana on saada laillisia oikeuksiaan puolustava leimattua rikolliseksi ja nujerrettua taloudellisesti ja henkisesti. Tästähän on todistuksena 1990-luvun laman itsemurhat, joita virallisen tilaston mukaan on yli 11500 henkilöä. Kysymys on kansanmurhasta. On todella vaikea uskoa, että tallaista tapahtuu Suomessa ja keskeiset tekijät asiassa ovat Suomen johtavat poliitikot. On pakko tunnustaa, että taloudellinen ahdinko on minullekin ollut kaikkein haastavin asia tässä jo 22 vuotta kestäneessä oikeustaistelussa, jossa poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeuslaitos ei ota asioita käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta, rikoksista puhumattakaan, vaikka todistusaineisto on kiistaton ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Laillisten oikeuksien puolustaja pyritään saamaan taloudellisesti sellaiseen ahdinkoon ettei sieltä ole ylösnousua. Onko tämä ihmisoikeussopimusten mukaista kohtelua. Tietenkin on oma vikani, että rakastan kotiseutua ja sen historiaa ja olen organisoinut Kalajoki-näyttelyn eräänlaisena terapiatyönä. Valitettavasti olen saanut huomata, että Kalajoella tekemääni työtä ei arvosteta, mutta muualta Kalajoelle saapuvat ihastelevat Kalajoen maineikasta historiaa ja näyttelyn korkeatasoisia taideteoksia. Näyttelyyn en ole saanut avustuksia mistään ja maksan itse näyttelyn vuokrat ja vakuutukset sekä esittelen näyttelyä kaksi tuntia joka viikonpäivä ilmaiseksi.
Olen huolestunut ihmisten välinpitämättömyydestä. En ymmärrä tiedotusvälineiden toimintaa, koska he salaavat totuuden kansalaisilta. Ainoastaan sosiaalinen media uskaltaa julkaista totuuden asioista. Syöpäsairaudesta johtuen tämä vuosi on ollut elämäni raskain vuosi.

Kävin tänään toimistossani Kalajoki-näyttelyssä Etappi-Kirppiksellä. Illalla olin valtuuston kokouksessa. Esitin liikuntapuiston kaavaan suunnittelussa huomioitavaksi hiihtotunnelin rakentamista sekä raviradan kaavan laadinnassa huomioitavaksi liikunnalliset matkailua tukevat intressit.

Jht kärsii murskatappion Kajaanissa. JHT:n motivaatio on hakusessa. Tilanne kolmannen erän alussa 10-0.

Mielipiteeni

Toisten hyväksymisen kaipaaminen on samaa kuin sanoisi:”Teidän mielipiteenne minusta on tärkeämpi kuin minun oma käsitykseni itsestäni”.

Mietelauseet

Tulevaisuus on kaikilta salassa.
Menneisyys on aina läsnäoleva.
Mutta minulla on muistoni, niitä ei voi riistää.
Muistot ovat metsästystorvia, joiden ääni häipyy tuuleen.
Onnellinen hän, joka voi muisella mennyttä ylpeänä ja katsoa toiveekkaana tulevaisuuteen.
Muistaminen on eräänlaista kohtaamista.

Blogini

Viides karsintasarjan peli Jyp-Akatemia – JHT 7-2

Neljäs karsintasarjan peli IPK – JHT 4-3

Kolmas karsintasarjan ottelu JHT – JYP-Akatemia

Toinen karsintasarjan ottelu JHT – Hokki 2-3

Ensimmäisen karsintasarjan ottelu JHT – IPK 3-2

Mielenkiintoiset blogit

Elinkaari mielessä

Juha Sipilä törttöili kiistatta

Alueelliset uutiset

Kalajoen ehdokkaat

Kalajoelle nousee puurakenteinen Ostoskylä Raitti

Vetelissä valtatien läheisyydestä löytynyt vainaja oli ilmoitettu kadonneeksi päivää aikaisemmin

Kotimaan uutiset

Näin monta pakolaista kotikuntasi vastaanottaa tänä vuonna – katso 220 kunnan lista

Suomi antaa yli 60 miljoonan apupaketin nälänhätään – Ministeri näpäytti perussuomalaisia avun lopettamispuheista

Kuvankaunis ehdokas voi harhauttaa äänestäjää – "Huolestuttavaa, että ulkonäöllä on niin paljon merkitystä vaaleissa"

Ulkomaan uutiset

Kumiankasta tuli korruption symboli Venäjällä – satoja pidätettiin mielenosoituksissa

Venäjän kriisit

Talousuutiset

Kuluttajilla valoisa talousnäkemys – Luottamus korkeimmillaan yli kuuteen vuoteen

Epävarmuus Trumpin talousuudistuksista ajoi pörssit laskuun kautta maailman

Urheilu-uutiset

Kerttu Niskanen julkisti melkoisen yllätyksen: Uudella valmentajalla synkkä dopinghistoria

Asiantuntijan kevätohjeet juoksijalle: Tarkasta kenkien kunto, älä rehki liikaa ja muista tekniikka

Kalevi Häkkinen oli Suomen alppihiihdon tienraivaaja: "Rakkaus ja elämäntehtävä"

Loppukevennys

Vihreä Nissan lepää kyljellään Tornion keskustassa – poliisi kertoo, miksi ei puutu tapaukseen

Eskon hyinen taistelu öisellä Pohjanmerellä 37 vuotta sitten: 123 menehtyi

Kirjapaljastus: Liigapelaajat kärähtivät varkaudesta - seuralta jäi satojen tuhansien potti saamatta

Maailman pahimmasta lento-onnettomuudesta 40 vuotta – Teneriffan turma oli useiden kaameiden yhteensattumien summa

YLE AREENA

Sota ja mielenrauha

Näin unta elämästä

Matka isän luo

Musiikki

Leonard Cohen - Coming Back to You

Chopin - April Dreams

Franz Liszt ★ "DREAM of LOVE" /Liebestraum

Elvis Presley & Norah Jones - Love Me Tender

Lara Fabian " TANGO " [CINEMATIC]

Julio Iglesias ~ Abrazame

LA PASSIONE (română)

Michael Bublé ★ "Close Your Eyes"
Otis Redding - I´ve Been Loving You Too Long

Liikunta ja terveys

Paino 107,0 kg. Verenpaine aamulla 138/89 pulssi 55. Verenpaine illalla 139/87, lepopulssi 58. Jumppa 0/1240 min, kävely 0/41 km, pyöräily 0/38 km, uinti 0/14400 m, kuntosali 0/3170 min, juoksu 0/0 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.

Kalajoki-näyttely

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti