lauantai 1. joulukuuta 2012

LA 01.12.2012Päivän sää

Lämpötila aamulla -10 C, tuuli koillisesta 6 m / s, pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä - 10 C, suhteellinen kosteus 68 %, aurinko nousee 9.44 , aurinko laskee 14.40. Päivän pituus 4.56.

Tänään on Oskarin nimipäivä.

Tapahtumat

Ajatuksia vallanjaosta Kalajoella 15 valtuutetun koalitiolla

Valtuustoaloite alkoholihaittojen vähentämiseksi

Hylkeenpyytäjät

Vastakanne


Hiekkasärkillä tapahtuu
http://www.kalajokiresort.fi/__viikko-ohjelmat/24/export_pdf/Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisin tiedotteet

Uutiset

Antti-myrskyn katkoi perjantaina sähköt arvioiden mukaan yli 30 000 kotitaloudelta. Suurimmalla osalle talouksista sähköt on saatu palautettua, mutta noin 3000 taloutta jää ilman sähköjä lauantaihin asti. Sähköttömiä talouksia on eniten Etelä-Suomessa, Hämeessä ja Pirkanmaalla

Uuden ilmatorjuntajärjestelmän hinta 350 miljoonaa euroa

Hallitus oli kaatua rahoitusmarkkinaveroon

Mielenkiintoiset blogit

Hovioikeuden Järvilehto-tuomion perustelut eivät vakuuta, valitusluvan myöntäminen KKO:ssa todennäköistä

Kysymys uskontojen halventamisesta

Tunne, järki ja Talvivaara

Onko Suomi ihmisoikeusrikosvaltio 2/4

Mielipiteeni

Erovaatimus ministereille!

DVD Mayday from Finland

PR-talojen markkinoilta poistaminen


Todistusaineistot ja selostukset tapahtumista löytyy tämän kirjan sivuilta.
Kirjallinen todistusaineisto on Kalajoen kaupunginarkistossa. Jouduin tekemään Kalajoen kaupunginvaltuuston minulta pyytämän selvityksen asioista. Selvityksessä on sivuja 1879 + liitemateriaali. Silloinen valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä esti minua esittämästä valtuutetuille tekemääni selvitystä. Huom. rikoslaki 15 luku 11 §

Erikoinen isänpäivä - tapon yritys


Putkakertomus 20.8.-23.8.2010

Valitus ja purkuhakemus

Miksi kansalaiset eivät saa oikeutta Suomessa – Suomen lähistorian mustat aukot


Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle


Päivän mietelause

Mietiskely on viisauden paras apuri.
Vaitonaisuus on hölmöjen hyve.
Hiljaisuus on vastauksena sietämätön.
Saat viisaan nimen jos et virka mittään.
Laiska ihminen on perkeleen pääalunen.
Joutilaat on paholaisen työpaja.

Värssy

Oikeutta tehdä koeta,
menetä ja siinä voita.
Nouse kuin jalometalli
oman arvosi tasalle.
Mieltä heikkojen hyvitä,
kohto kovaosaisen.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Paino 106,2 kg , verenpaine 182/108, lepopulssi 67.
Loppukevennys

Härmän flikka epääli sairastavansa aasialaasta ja meni lääkärihin.
Kokeet otettuansa lääkäri sanoo, ettei se oo aasialainen, vaan te odotatta lasta.
- No sitte se on kortesjärveläänen, flikka totes.

Poliisiauto rullasi aivan hiljaa lähelle kapakan ovea Rovaniemellä, juuri ennen sulkemisaikaa. Samalla hetkellä horjui Aslak ulos ovesta, hän vaikutti olevan päissään hieman enemmän kuin lääkäri määrää, varsinkin kun auton avaimet kilisivät kädessä.
Poliisiautossa istuvat poliisit katselivat ihmeissään kuinka Aslak päättäväisesti taisteli itsensä parkkipaikalle, siellä hän kokeili avaimia ainakin viiteen eri autoon ennen kuin hän löysi oman autonsa ja pääsi vaivoin ratin taakse istumaan.
Siinä hän sitten istui ihan hiljaa kymmenkunta minuuttia, sitten hän yllättäen käynnisti tuulilasinpyyhkijät ja sammutti ja uusiksi taas - oli aivan pilvetön taivas ja lämmin kesäilta.
Tämän jälkeen Aslak laittoi valot päälle ja sammutti muutaman kerran, tämän jälkeen oli hätävilkkujen vuoro. Vihdoinkin Aslak onnistui saamaan myös auton käyntiin ja yritti vaihdetta päälle, tietysti ilman kytkintä, jolloin kuului aikamoista rohinaa, mutta jotenkin vaihde loksahti päälle ja auto otti oikein jänisloikan eteenpäin ja sammui siihen.
Tämä toistui muutamia kertoja ja koko ajan tyhjeni parkkipaikat autoista ja lopulta kun Aslak oli ainoana parkkipaikalla, hänen onnistui saada auto liikkeelle ja nykimällä otti kurssin kohti pohjoista. Poliisit, jotka olivat odottaneet kärsivällisesti, laittoivat torvet soimaan ja hälytysvalot vilkkumaan ja pysäyttivät Aslakin kotimatkan. Poliisit tulivat ulos autosta ja tarjosivat alkometriä Aslakille puhallettavaksi.
Aslak puhalsi ja puhalsi, mutta mittari näytti nollaa eivätkä konstaapelit olleet uskoa silmiään. "Sinun täytyy tulla mukaan verikokeeseen, sillä meidän mittarissa näyttää olevan jotain vikaa", sanoi toinen konstaapeleista. "Enpä tuota oikein usko, että mittarissa on vikaa", hymyili Aslak, "se nyt vaan oli tänä iltana minun vuoro olla houkutuslintunIltapäivälehden nuori toimittajaneiti meni maataloon kyselemään hullunlehmäntaudin syistä. Isäntä vei toimittajan navettaan ja kierrätti paikasta toiseen.
- "Mistä luulette, että tauti on saanut alkunsa?" kyseli toimittaja.
Isäntä ei vastannut vaan jatkoi kierrostaan. Tovin kuluttua isäntä kysyi:
- "Tiesittekö, että lehmät lypsetään neljästi päivässä?"
Toimittaja totesi tiedon olevan hänelle uutta ja kohta palasi alkuperäiseen kysymykseensä. Isäntä ei edelleen ollut kuulevinaankaan kysymystä ja hetken kuluttua esittikin jälleen vastakysymyksen:
- "Tiesitekö, että sonni astuu lehmän kerran vuodessa?"
Toimittajaneidillä alkoi jo posket punertua ja selvitettyään hiukan kurkkuuaan totesi tiedon olevan tärkeän, mutta ei nähnyt yhteyttä esittämäänsä kysymykseen taudin alkuperästä.. Niinpä neiti pyysikin isäntää keskittymään kysymykseen taudin syystä.
- "Olinkin tulossa tähän," isäntä vastasi;" nimittäin, jos minä hiplaisin tissejänne neljästi päivässä ja naisin teitä vain kerran vuodessa, uskoisin teidänkin tulevan siitä hulluksi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti