keskiviikko 5. joulukuuta 2012

KE 05.12.2012
Päivän sää

Lämpötila aamulla -16 C, tuuli koillisesta 1 m / s, pilvistä ja vähäistä lumisadetta, lämpötila päivällä – 10 C, suhteellinen kosteus 85 %, aurinko nousee 9.55 , aurinko laskee 14.33. Päivän pituus 4.38.

Tänään on Selman nimipäivä.

Tapahtumat

Tänään on Suomen historiaa käsittelevissä blogeissani järjestyksessään 1000. s juttu.Olen lisäksi käsitellyt Suomen historiaan kuuluvia asioita politiikka-blogissani 132 jutussa, oikeuslaitos ja poliisiblogissa 328 jutussa, Natura-blogissa 53 jutussa ja pankkikriisi-blogissa 41 jutussa. Yhteensä 1656 jutussa. Luonnollisesti olen joutunut perehtymään asioihin ja olen lukenut viimeisen neljän vuoden aikana n. 400 kirjaa.
Kotiseutuhistoriaan liittyviä juttuja on tällä hetkellä Kalajoen historia-blogissani 101, Kalajoki-blogissani 230, Kalajokinäyttely-blogissani 23 sekä Kalajoki-plokissani 14, yhteensä 368 kappaletta.
Urheiluun liittyviä juttuja on 452 ja urheilunhistoriaan liittyviä juttuja 58 eli yhteensä 510 kirjoitusta. Päiväkirjoissanissani on 1066 päivitystä. Sivuilla on kohta miljoona käyntiä. Päivittäinen kävijämäärä on 1700 – 2450 kävijän välillä.

Eduskuntakysely

Selvityspyyntö aluehallintovirastolle

Hylkeenpyytäjät

Vastakanne

Hiekkasärkillä tapahtuu
http://www.kalajokiresort.fi/__viikko-ohjelmat/25/export_pdf/
Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisin tiedotteet

Uutiset

Suomi vajosi taantumaan
http://yle.fi/uutiset/suomi_vajosi_taantumaan/6376018

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietintö
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/stvm_27_2012_p.shtml

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Helsingin Jokerien hyökkääjä Semir Ben-Amor saa syytteen pahoinpitelystä. Syytteeseen johtanut tilanne sattui 1. syyskuuta pelatussa European Trophy -sarjan ottelussa Helsingin IFK:ta vastaan Hartwall-areenassa.

Yli 1 000 000 viisumia Suomeen - ”Jouluruuhkan kanssa tulee vaikeuksia”

Mielenkiintoiset blogit

Rakennemuutos
Mielipiteeni

Erovaatimus ministereille!

DVD Mayday from Finland

PR-talojen markkinoilta poistaminen


Todistusaineistot ja selostukset tapahtumista löytyy tämän kirjan sivuilta.
Kirjallinen todistusaineisto on Kalajoen kaupunginarkistossa. Jouduin tekemään Kalajoen kaupunginvaltuuston minulta pyytämän selvityksen asioista. Selvityksessä on sivuja 1879 + liitemateriaali. Silloinen valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä esti minua esittämästä valtuutetuille tekemääni selvitystä. Huom. rikoslaki 15 luku 11 §

Erikoinen isänpäivä - tapon yritys


Putkakertomus 20.8.-23.8.2010

Valitus ja purkuhakemus

Miksi kansalaiset eivät saa oikeutta Suomessa – Suomen lähistorian mustat aukot


Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle


Päivän mietelause

Kerro totuus ja juokse.
Rehellisyys saa kiitosta ja näkee nälkää.
Vaikeinta on uskoa silmiään.
Poissaolevat ovat aina väärässä.
Totuus voittaa aina painollaan. Valhe tarvitsee kanssarikollisen.
Totuus ja öljy nousevat aina pintaan.

Värssy

Eipä niin suurta surua,
ettei ilo voita.
Ei niin pitkää pimeää yötä,
ettei päivä koita.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

[HQ] - Oeschs Die Dritten - Die Berge, sind mein Zuhaus - Immer wieder Sonntags - 05.06.2011

Oesch's die Dritten Es blüht ein Edelweiss

Fraunhofer Saitenmusik - Appenzeller Choscht 2002

Terveys ja liikunta

Paino 106,8 kg , verenpaine 173/94, lepopulssi 70.
Loppukevennys

Spede show - Yritysavustusvirasto

Rahaa ja aatteita

Kummeli - Jykke ja Veikko kylässä

Kummeli Hyvää Ruotsalaisuuden Päivää

Viime talven lämmitykset

Olin onnekas. Minä ja tyttöystäväni olimme seurustelleet jo yli vuoden joten päätimme mennä naimisiin. Vanhempani auttoivat kaikilla tavoilla ja ystäväni tukivat minua ja tyttöystäväni, hän oli upea. Ainoastaan yksi asia haittasi mieltäni, itse asiassa aika paljonkin ja se oli minun tyttöystäni äiti. Hän oli upea ura-nainen, fiksu ja todella seksikäs. Hän usein jopa flirttaili minulle ja teki oloni usein epämukavaksi.
Yhtenä päivänä hän soitti minulle ja pyysi tulemaan luoksensa keskustelemaan kutsukorteista. Minä lähdin ja kun saavuin hän oli yksin ja kuiskasi minulle, että hänellä on tunteita ja haluja minua kohtaan joita hän ei voi ylittää. Joten ennen kuin menisin naimisiin hänen tyttärensä kanssa, hän haluaisi rakastella kanssani vain kerran. Mitä minä voisin sanoa???
Olin todellisessa shokissa ja en pystynyt vastaamaan saati liikkumaan, kunnes hän sanoi että hän menee makuuhuoneeseen odottamaan ja jos olet sitä mieltä että rakastellaan niin tulisin vain ylös.
Minä vain katsoin hänen herkullista perää kun hän käveli rappusia ylös. Minä seisoin siinä hetken, käännyin ja lähdin kävelemään ovea kohti, avasin oven ja astuin ulos ovesta....
Hänen miehensä seisoi ulkopuolella ja kyyneleet silmillään hän halasi minua ja sanoi että olemme iloisia että läpäisit meidän pikku testimme. Me emme voisi pyytää parempaa miestä meidän tyttärellemme.

Tervetuloa perheeseen!

OPITTU ASIA: Muista pitää kondomit aina autossa

Suuren ruotsalaisen huonekalumyymälän toimitusjohtaja Håkan meni liikematkalle New Yorkiin.
Hotellin hississä hän tapasi sattumalta kauniin naisen, Yvonnen. Valitettavasti tämä oli ranskalainen, eivätkä he ymmärtäneet kielellisesti toisiaan. No Håkan otti esiin kynän ja paperia ja piirsi siihen taksin kuvan. Yvonne nyökkäsi ja he ajoivat taksilla kävelylle puistoon.
Seuraavaksi Håkan piirsi kuvan ravintolasta ja ranskatar suostui jälleen. Niinpä he menivät syömään. Ravintolassa Håkan piirsi vihkoonsa kaksi tanssijaa ja matka jatkui kohti yökerhoa.
Parin tunnin päästä Yvonne pyysi saada kynän ja paperia, joilla hän piirsi kuvan parisängystä.
Tämä ihmetytti Håkania ja hän vähän hämmästeli. Koska hän ei päässyt kärryille, miten helvetissä ranskatar oli saanut selville, että hän on Ikeassa töissä.

Joulua vietetään Jeesuksen syntymän kunniaksi ja pikkujoulua siksi, että seuraava aamu alkaa usein sanoilla " voi, Jeesus..".

Miksi miehellä on napa? Siinä on hyvä pitää suolaa,kun syö selällään sängyssä kananmunia.

Ilotyttö Kalliosta päätti ottaa oppia Linnanmäen uudesta markkinoinnista ja pani lehteen ilmoituksen: "Sisäänpääsy ilmainen, mutta liikkuminen laitteessa maksaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti