tiistai 18. lokakuuta 2016

TI 18.10.2016

Merenojan yhtenäiskoulun liikuntasali tulee jatkossa olemaan eräs keskeinen liikuntapaikka Merenojan alueella ja koko Kalajoen alueella. Siksi sen suunnitteluun on kiinnitettävä erityisen suurta huomiota.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 7 C, tuuli etelästä 11 m/s, pilvistä ja poutaa , suhteellinen kosteus 80 %, lämpötila päivällä + 6 C , aurinko nousee 08.25, aurinko laskee 17.51, päivän pituus 09.26 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin 02.30. En saanut unta. Mieltäni vaivasi eilinen Merenojan yhtenäiskoulun poliittisen suunnitteluryhmän kokouksen ilmapiiri. En voi hyväksyä sitä, että ilmapiiri suunnittelussa ei ole avoin ja rehellinen. Ammatti-ihmisten mielipiteitä ei arvosteta vaan leimataan heidät häiriköiksi. Ei ole ihme että työntekijät eivät uskalla tuoda mielipiteitään julki. He pelkäävät seurauksia. Tämä ei ole oikeaa johtamista. Mielestäni Merenojan koulun liikuntasalista on tehtävä kalajokisten liikuntapaikka. Sen on oltava käytännöllinen ja siksi ammatti-ihmisten mielipidettä on kuunneltava. Kalajoella on erittäin korkeatasoinenliikunnallinen tietämys asioista, mutta nyt sille ei anneta mitään arvoa. Pikkupomot ovat ottaneet liian suuren roolin asioissa miellyttäkseen kaupunginjohtoa. Alan ammatti-ihmiset katsovat asioita omasta näkökulmastaan eli opetustilojen riittävyyden ja käytännöllisyyden näkökulmasta. Tätä ei haluta huomioida. Liikunnanopettajat ovat tuoneet huolensa esille siitä, että liikuntasalia käytetään sähköisten yo-kirjoitusten pitopaikkana, jolloin liikunnanopettajilta viedään opetustilat syksyllä ja keväällä useaksi viikoksi ylioppilaskirjoitusten takia. Eikö todellankaan ole muuta ratkaisua ylioppilaskirjoitusten pitämiseksi kuin liikuntasali? Myöskään urheiluseurojen toiveita ei ole kuultu riittävässä määrin, vaikka me teemme liikuntasalia kalajokisille.
Liikunnanopettajat toteavat kaikille valtuutetuille jakamassaan kirjeessä, että uutta liikuntahallia suunniteltaessa liikunnan opetuksen uudet vaatimukset on huomoitava ja se onnistuu parhaiten ottamalla likunnan ammattilaiset mukaan suunnitteluun. Liikuntasalille tulee olla käyttöä arkisin aamusta iltaan ja vielä käyttöä viikonloppusinkin aamusta iltaan. Urheiluseurat ovat avainasemassa tämän tavoitteen toteuttamisessa.
Haen tänä päivänä liikuntasalin piirustukset ja ryhdyn asian vaatimiin toimenpiteisiin.

Luin sähköpostit ja katsoin facebookin. Voin yhtyä Reijo Tossavaisen mielipiteeseen:
Tänään vietetään asunnottomien suomalaisten yötä. Siksi ehdotan, että sitä mukaa kun maahantulijoiden vastaanottokeskuksia päästään sulkemaan, ne avattaisiin suomalaisille asunnottomille. Heitä on peräti 7000-8000. Ei liene liikaa pyydetty, että huolehtisimme omista kansalaisistamme yhtä hyvin kuin muualta tänne puoliväkisin muuttavista.

Menin uudestaan nukkumaan. Heräsin kello 09.00. Join aamukahvit ja luin lehdet.

Tässä sähköpostivaihtoa poliisin kanssa.

From: Erkki Aho
Sent: Monday, October 17, 2016 2:47 PM
Subject: Re: Asiakirjan saapumisilmoitus

Hei,

ajattelin, että on parempi jos minä tulen käymään Oulussa ja katsomme asioita saman pöydän ääressä. Milloin voin tulla Ouluun niin katsotaan asioita yhdessä?

Terv. Erkki Aho

Sent: Monday, October 17, 2016 11:33 AM
Subject: Asiakirjan saapumisilmoitus
Aho Erkki
Kantelunne Poliisihallitukselle 30.9.2016
Poliisihallitus on vastuuttanut asianne käsittelyn Oulun poliisilaitokselle. Asiakirjanne on saapunut Oulun poliisilaitoksen oikeusyksikköön.
Asiaanne koskeviin kysymyksiin vastaavat poliisilakimies Antti Räsänen tai rikosylitarkastaja Johanna Kiviniemi. Asiaa koskevat yhteydenotot voitte lähettää oikeusyksikköön. Yhteystiedot löytyvät lopusta.
Enheten för juridiska ärenden vid Uleåborg polisinrättning har mottagit Ert dokument.
Legal Affairs Unit of Oulu Police Department has received Your document.
Oulun poliisilaitos | Polisinrättningen i Uleåborg | Oulu Police Department
Rata-aukio 2
PL 45, 90101 OULU
Puhelin vaihde 0295 460 211


Kävin Etappi-Kirppiksellä Kalajoki-näyttelyssä esittelemässä Kalajoen historiaa sekä päivystin omassa toimistossani. Veljen vaimoni oli kaatunut ja katkaissut kätensä. Hänet leikataan huomenna. Hoidin siihen liittyviä asioita.

Kävin Kalajoen kaupungintalolta hakemassa suunnitellun Merenojan yhtenäiskoulun liikuntasalin piirustukset ja teemme niihin tarvittavat muutosesitykset aivan lähipäivinä. Olen sopinut asiasta tiettyjen henkilöiden kanssa ja hoidamme asian loppuun saakka. Arkkitehti esittelee piirustukset 1.11.2016 Kalajoen kaupunginvaltuustolle.

Kalajoen kaupungin Info kaupungintalolta on lopetettu. Menettely on mielestäni karhunpalvelus Kalajoen kaupungin asiakaspalvelulle. Todella järkyttävä ja huono päätös.

Minulle on kerrottu, että Keskipohjanmaan piiri on viestinjuoksun SM-kisojen järjestelyvastuussa vuonna 2019. Tämä tarkoittaa sitä, että joku K-P:n piirin urheiluseura järjestää viestinjuoksun SM-kisat vuonna 2019. Siksi tarkistelen seuraavat asiat:
SM-viestien alueellinen kiertojärjestys 2016-2020

SUL

Keskipohjanmaan Yleisurheilu ry

Kalajoella Merenojan urheilukeskuksessa kaikki on valmiina vaikka kisat pidettäisiin ensi viikolla. Nyt on kuitenkin niin, että joku haluaa vaikuttaa asioihin niin, ettei Kalajoki saa kisoja. Järkyttävää toimintaa. Olen sanaton. Sama henkilö on ollut vaikuttamassa siihen, ettei urheilukoulua koko Kalajoen alueella saatu käynnistettyä tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Osallistuin Merenojan yhtenäiskoulun suunnittelun sähköpostivaihtoon:

From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, October 18, 2016 4:21 PM
Subject: Re: Kannnanotto uuden palloiluhallin suunnitteluun
Hei,

Olen tänään hakenut Kalajoen kaupungintalolta Merenojan yhtenäiskoulun liikuntasalin piirustukset. En ole tyytyväinen tehtyyn suunnitelmaan. Siksi teen alan ammattilaisten kanssa ehdotuksen asian korjaamiseksi. Tavoitteena on että alan ammattilaisten kanssa saamme perustellun ehdotuksen valmiiksi viikon kuluessa. Nyt rakennetaan liikuntasalia ainakin 30 vuodeksi eteenpäin ja siksi haluamme, että alan ammattilaiset ovat mukana rakennussuunnittelussa ja liikuntahallista tulee heti kerralla hyvä ja käytännöllinen.
Minä toivon, että ylioppilaskirjoituksille etsitään joku muu paikka kuin liikuntasali, sillä ei ole järkevää, että liikunnanopettajilta otetaan opetustilat lähes kahdeksi kuukaudeksi pois käytöstä. Nyt tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja.

Terv. Erkki Aho

Illalla jumppasin 30 minuuttia ja kävin saunassa. Olen kärsinyt muutaman päivän jalkani kipeytymisestä ja siitä syystä liikunta on jäänyt vähemmälle. Nyt on syytä aloittaa aktiivisempi liikunta, kun paikat on likimain kunnossa.

Uutiset

Maatilojen määrä lähes puolittunut Suomessa EU-jäsenyyden aikana


Mosulin vapauttamiseen on ylitarjontaa armeijoista – uhkana on, että vapauttajat alkavat taistella keskenään


Venäjän valtion median pankkitilit jäädytetään Britanniassa – päätoimittaja epäilee syyksi Syyrian sotaa


Sailas HS:lle: Suomen tilanne pahempi kuin 1990-luvun lamassa


Tykistö, hävittäjät, laivasto... Suomi ostaa aseita 500 miljoonalla


Kylmääviä arvioita Stukin valvontaraportissa: Fennovoimalla ei edelleenkään ole valmiutta ydinvoimalan rakentamiseen


Kuorma-auton kuljettaja kuoli työtapaturmassa – jäi kahden tuhatkiloisen putken alle

Mielenkiintoiset blogit

Uskokaa pois: Islamistit soluttautuneet Suomeenkin

Mauno Koivisto, Iiro Viinanen ja Esko Aho, emme anna koskaan anteeksi.
http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177293-mauno-koivisto-iiro-viinanen-ja-esko-aho-%E2%80%93-emme-anna-koskaan-anteeksi#comment-2762890

Joutuvatko pankkikriisin syylliset lopultakin vastuuseen?

PERUSTUSLAKI JA IHMISOIKEUDET EIVÄT KOSKE SUOMALAISTA YRITTÄJÄÄ!

770. Koiviston konklaavi - irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Pankkikriisi on ajankohtainen vieläkin

Kärsimysnäytelmä Oikeusvaltio Suomi

Pankkikriisiselvitys -karmea totuus julki

Valtiopetos on tosiasia

Erkin blogit

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä
Kalajoki-näyttelyn synty
Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Aarne Saaren muistolaatasta

JHT – Kotkan Titaanit 5-1

YLE AREENA

Kehitysapumiljoonat maajussin pomolle

Hyvää matkaa

Mitä talousnobelisti Bengt Holmström ajattelee koulutuspolitiikasta ja muista kasvun eväistä?

Päivän mietelause

Et saa koskaan toista tilaisuutta tehdäksesi hyvä ensi vaikutelma.
Ole kärsivällinen – aikanaan munakin kävelee.
Kaikki voivat olla voittajia, vain yksi voi olla paras.
Kaikki ihmiset valittavat muistiaan, ei ymmärrystään.
Elämä on kovaa. Vielä kovempaa se on jos olet tyhmä.
Kyky ajatellaa tänään toisin kuin eilen, erottaa viisaat jääräpäistä.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Невесты - Танго де Латино

Невесты - "Маруся"

Виктор Королёв - Расцвела черёмуха

ГУЛЯЙ ДУША - ВИКТОР КОРОЛЕВ

Виктор Королев "Расцвела черемуха"

Милая

Виктор Королев Разлюбила

я иду такая вся
Судьи не поверили, что она поет не под фонограмму!!!

Аж мурашки по телу! Очень сильно


Liikunta ja terveys

Painoni 104,0 kg, verenpaine 165/96, lepopulssi 55. Jumppa 30 /4630 min, kävely 0 km /293 km, pyöräily 0 km / 1727 km, uinti 0 m / 60000 m, kuntosali 0 min. / 3270 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Loppukevennys

Mies salakuvasi seksiaktinsa tietokoneensa web-kameralla - noin 70 eri naista

Kiinassa syntyi kaksikärsäinen ja kolmesilmäinen possu - omistaja pelästyi

Adham tuomittu pahoinpitelyistä ja dopingrikoksista

Lelusalakuljettaja” Rami Adham on kerännyt verkossa yli 80 000 euroa – rahat hän sanoo käyttävänsä koulujen rakentamiseen Syyriaan

Poikaporukka piiritti nuoren ja ryösti väkivalloin rahat Helsingissä – maanantai-iltana toinenkin ryöstö, tekijät mahdollisesti samoja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti