maanantai 1. joulukuuta 2014

MA 01.12.2014

Kallan karit ja Kallan itsehallinto sekä Suomen Naturaratkaisu. Tervetuloa Kalajoki-näyttelyyn.

Päivän sää

Lämpötila aamulla -4 C, tuuli idästä 1 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 97 %, lämpötila päivällä - 2 C , aurinko nousee 09.42, aurinko laskee 14.42, päivän pituus 5 t 00 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Olen tänään valmistellut koko päivän Kalajoki-näyttelyn asioita. Tervetuloa huomenna Tapion Tuvalle Kalajoki-näyttelyyn olen siellä tavattavissa. Näyttelyssä on 62 taulua ja 17 pienoismallia ja noin 100 historiaa sekä mahdollisuus perehtyä asioihin todella perusteellisesti, sillä minulla on netti ja viedotykki käytössä. Olen tehnyt kaksi DVD ja näyttellyssä on mahdollisuus tutustua kirjaani Olet Maamme Armahin Suomenmaa.


Kävin tänään Rautiossa tutustumassa Raution koulujen tilanteisiin. Asiat eivät ole kunnossa. Siksi oppilaiden vanhempien on reagoitava asioihin. Oppilaita ei voida sijoittaa Pöllän kouluun. Toivon, että koulujen johtokunnat ja kylätoimiunta toimivat yhdessä yhteisent tavoitteen puolessa. Mielestäni vanhempinen on kieltäydyttävä laittamasta oppilaita Tyngän kouluun. Rautio tarvitsee uuden koulun ja yhdenvertaiset oppimisympäristöt Kalajoen muiden koulujen kanssa. Koúlu on elävän kylän tunnusmerkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti