sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

SU 01.06.2014

Taitelija Markku Hakolan teos Tapion Tuvan maauimalaan.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, tuuli lounaasta 3 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %, lämpötila päivällä + 12 C , aurinko nousee 03.18 , aurinko laskee 23.26, päivän pituus 20 t 08 min.

Tapahtumat

Kesäkuun 2014 tapahtumia Kalajoella


From: Erkki Aho
Sent: Sunday, June 1, 2014 2:22 PM
Subject: Fw: kantelu rikosylikomisario tero Haapala toiminnasta

Uudistan pyyntöni siitä, mikä on kanteluni numero ja esittelijän nimi. Koska tiedonsaanti on niin vaikeaa oikeuskanslerilta niin pyydän YLE:n toimitusta järjestämään sellaisen televisio-ohjelman jossa voin esittää todistusaineistot asioista ja esittää juridisen argumentoinnin asioille. Paikalla voisivat olla vastaamassa teoistaan oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies, korkeimman oikeuden presidentti, valtakunnansyyttäjältä tai poliisiylijohtaja yksitellen tai kaikki yhtä aikaa. Mielestäni tämä valtion rikollisuus on saatava loppumaan ja Suomi on palautettava oikeusvaltioiden joukkoon.

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, May 21, 2014 10:11 AM
Subject: Fw: kantelu rikosylikomisario tero Haapala toiminnasta

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, May 21, 2014 10:10 AM
Subject: kantelu rikosylikomisario tero Haapala toiminnasta

Kantelu oikeuskanslerille rikosylikomisario Tero Haapalan toiminnasta
Rikosylikomisario Tero Haapala on tehnyt 17.3.2014 päätöksen 2400/S/10104/14. Päätöksen mukaan rikoksista ei esitutkinaa suoriteta. Tero Haapala on jo aikaisemmin käsitellyt samaa asiaa ja tehnyt silloinkin tutkimattajättämispäätöksen. Erikoista asiassa on se, että aikaisemmalla tutkimattajättämispäätöksellä on sama tutkintanumero eli 2400/S/10104/14. Tästä on vedettävä se johtopäätös, että rikosylikomisario on jättänyt kokonaan tutkimatta uuden tutkintapyynnön.

Rikosilmoitus on esitetty tässä

On siis syytä epäillä, että rikosylikomisario Tero Haapala on syyllistynyt virka-aseman väärinkäyttöön tai virka-aseman törkeään väärinkäyttöön koska on jättänyt selkeät törkeät rikokset tutkimatta. Lisäksi on syytä epäillä, että rikosylikomisario Tero Haapala on syyllistynyt rikoslain 15 luvun mukaiseen rikollisten suojeluun ja rikosten peittelyyn. Teot ovat todella vakavia rikoksia.
On huomioitava se, että rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa ja asia on koko ajan ollut vireillä joten rikokset eivät ole voineet vanhentua, vaan rikoksia on pyritty vanhentamaan uusilla rikoksilla. Tästä selviää, että rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa

Soitin rikosylikomisario Tero Haapalalle ja 23 minuutin keskustelun aikana hän pyysi tekemään rikosilmoituksen suoraan KRP:n johtajalle ja nimeämään vain pari henkilöä tutkinnan kohteiksi, ei siis kaikkia rikoksen tehneitä.
Rikolliset ovat tunnustaneet rikoksensa ja siksi kaikki minua ja yritystoimintaani vastaan tehdyt tuomiot olisi pitänyt purkaa. Tästä käy ilmi rikosten tunnustamiset

Tässä on suullinen todistusaineisto rikoksista

Olen esitellyt rikokset todistusaineistoineen poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle ja todistusaineistot löytyvät poliisiylijohtajalta, koska hän ei ole niitä palauttanut.
Todistusaineistot löytyvät myös Kalajoen kaupungin arkistosta, koska jouduin poliittisen ajojahdin jälkeen tekemään valtuustolle sen pyytämän selvityksen rikollisesta toiminnasta luottamustoimen ulkopuolella. Sivuja selvityksessä on 1879 sivua. En kuitenkaan saanut esittää selvitystä valtuustolle, koska selvitys sisälsi myös Kalajoen kaupungin virkamiesten mahdolliset tutkimatta jätetyt rikokset.
Tässä kuva Kalajoen kaupungin arkistossa olevasta todistusaineistosta.

Todistusaineistot , selostukset ja juridinen argumentointi löytyy tästä
Ehkä rikosylikomisario Tero Haapala tarkoitti vain muutamalla henkilöllä poliisi Raimo Ollilaa, joka on jättänyt kaikki rikokset tutkimatta ja siten toiminut esteellisenä tutkinnanjohtajana lähes kaikissa asioissani. Toinen mahdollisuus on syyttäjä Sulo Heiskari, joka on toiminut esteellisenä syyttäjä lähes kaikissa asioissani. Sulo Heiskari on merkitty kaupanvahvistajaksi kiinteistä kaupassa, jossa väliaikaiset pesänhoitajat Antti Latola ja Hannu Maskonen myivät ilman valtakirjaa toisen omistamaa pantattua omaisuutta ja salasivat 48 miljoonan markan pantatut kiinteistöt ja ilmoittivat keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kaupanvahvistaja Sulo Heiskari ei ollut paikalla kun kiinteistöjen kauppakirjat allekirjoitettiin eikä kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Lisäksi myyjä tiesi, että PR-talot oli markkinoilta poistettavien listalla ja oli kertonut tämän silloiselle kansanedustaja Markku Koskelle, joka ilmoitti siitä jälkikäteen kauppasopimuksen oleville ostajille eli osakkeenomistajille. Kysymys on törkeästä petoksesta. Kaupanvahvistajaksi merkitty syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut syyttäjänä kaikissa oikeudenkäynneissä, joissa on käsitelty näitä asioita, joten hän varmasti esteellinen ja se on tuomioiden purkuperuste oikeudenkäymiskaaren mukaan. Myös varatuomari Paavo M. Petäjän tunnustus ja entisen asianajajan Asko Keräsen tunnustus sekä asianajaja Jouni Vihervallin tunnustus ovat tuomionpurkuperusteita korkeimmassa oikeudessa.
Korkein oikeus on jättänyt tuomiot purkamatta vedoten oikeudenkäymiskaaren pykälään, jonka mukaan purkuhakemus on oltava lainoppineen henkilön tai virkamiehen tekemä. Olen pyytänyt korkeimman oikeuden presidentiltä Pauliine Koskelolta tietoa siitä, mikä on tämä korkeimman oikeuden tarkoittama virkamies. Korkeimman oikeuden presidentti ei ole vastannut minulle vaikka lain mukaan hänen kuuluisi vastata. Koska en saanut vastausta korkeimman oikeuden presidentiltä, niin käännyin sisäasiainministeriön puoleen jolloin sisäasianministeriö vastasi ettei mikään laki velvoita poliisia tutkimaan rikoksia. Sen jälkeen tein tutkintapyynnön valtakunnansyyttäjävirastoon, jossa kieltäydyttiin vastaanottamasta todistusaineistoa valtiosyyttäjä Anssi Hiivalan toimesta. Myös KRP eli rikosylikomisario Tero Haapala kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoa.
Asia on varsin julkinen, koska asia on tutkivan journalismin käsittelyssä

Lähetän tämän asian jo ehkä 50:nnen kerran kansanedustajille tiedoksi ja toimenpiteitä varten.

Pyydän ilmoittamaan kanteluni numeron ja esittelijän nimen.

Erkki Aho

Kuvia Kalajoelta 31.5.2014

Rullakiekon MM-joukkue

Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti neljä valtuustoaloitetta:

Loma-asuntomessut Kalajoella 2014
http://www.youtube.com/watch?v=Jxb9tRk5ljs&feature=youtu.be

Kantelu rikosylikomisario Tero Haapalan toiminnasta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2014/05/kantelu-oikeuskanslerille.html

Luotatko Sinä suomalaisiin tuomioistuimiin?
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2014/05/luotatko-sina-suomalaisiin.html

Mayan urheilukoulu
http://e-aho-urheilublog.blogspot.fi/2014/05/olenollut-taustavaikuttajana-mayan.html
Mayan urheilukoulu alkaa
Maanantaina klo 10.00 Pahkalan koulun pihalla ja klo 13Mehtäkylän koulun pihalla
Tiistaina on urheilukoulu Raution urheilukentällä kello 10.00 ja klo 13.00 Merenojan kentällä.
Keskiviikkona klo Pahkalan koulun pihalla, klo 12 Rahjan koulun pihalla, klo 14 Tyngän koulun pihalla
Torstaina klo 10 Raution urheilukentällä, klo 13 Merenojan kentällä
Perjantaina klo 10 Merenojan kentällä, klo 13 Rahjan koulun pihalla ja klo 15 Tyngän koulun pihalla
Urheilukouluun voi ilmoittautua vielä paikan päällä. Tervetuloa!

Häätöjen avulla tehokkaampaan rakentamiseen
http://kalajoki-ploki.blogspot.fi/2014/05/haatojen-avulla-tehokkaampaan.html

Liito-oravat saattavat kaataa ökyhuvilat Hiekkasärkillä
http://www.hs.fi/kotimaa/Liito-oravat+saattavat+kaataa+%C3%B6kyhuvilat+Hiekkas%C3%A4rkill%C3%A4/a1401254551088
Erkin kommentti: Kysymys on Kalajoen kaupungin ja Etelänkylän jakokunnan ahneuden rajojen koettelemisesta ja Kalajoen kaupunginjohtajan jääräpäisyydestä sekä Kalajoen kaupungin virkamiesten ja Kalajoen kaupunginhallituksen puheenjohtaja neuvotteluhaluttomuudesta ja – kyvyttömyydestä. Kysymys on myös poliittisen vallan väärinkäyttöelimen eli tarkoin vartioidun salaseuran, eräänlaisen hyvävelielimen nimeltään Kalajoen elinkeino- ja maankäyttäötoimikunnan toiminnasta. Onko ahneella paskanen loppu?

Sota vuoden 1939 loppuun

Sulo Bärlund – kuulantyönnön hopeamitalisti

Uutiset

Suvivirsi kuohuttaa – mutta entä sotaisa Lippulaulu?


Asiantuntijat neuvovat: Kännykkävarkaan voi käräyttää paikannuspalvelun avulla
http://www.hs.fi/raha/Asiantuntijat+neuvovat+K%C3%A4nnykk%C3%A4varkaan+voi+k%C3%A4r%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4+paikannuspalvelun+avulla/a1401421784252

Pääesikunta selvittää Kataisen Hornet-sotkun syyt - "Tilannekuvassa on ollut epäselvyyksiä"
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288695480885.html

Kiista komission puheenjohtajasta - Cameron uhkailee Britannian erolla EU:sta
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288695473018.html

Separatistit harkitsevat vanginvaihtoa Etyj-tarkkailijoista
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288695431206.html

Opithan ainakin nämä talousasiat koulussa
http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2014/05/31/opithan-ainakin-nama-talousasiat-koulussa/20147489/139

Eija-Riitta Korhola: "Meillä on surkea hallitus, jota kokoomus johtaa"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014053118359756_uu.shtml

Hymyä jo 60 vuotta - patsaan arvostus ei ole laskenut
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hymya-jo-60-vuotta-patsaan-arvostus-ei-ole-laskenut/3411974

Tältä näytti kesän 1944 suurhyökkäys neuvostosotilaiden silmin - katso harvinaiset kuvat!
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288695007905.html


Mielenkiintoiset blogit


Kaksoiskansalaisuus – sosiaaliturvan väärinkäyttö – yritys ulkomailla
http://kaihaavisto1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/169429-kaksoiskansalaisuus-%E2%80%93-sosiaaliturvan-vaarinkaytto-%E2%80%93-yritys-ulkomailla

Bilderberg-kokouksessa Tanskassa poikkeuksellisen monta suomalaisedustajaa
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10794

Satoja lapsia evakuoitiin turvaan Krimille tykistön ja hyökkäysten moukaroimasta Slavianskista
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=10804

Mitä seurauksia koulun lakkauttamisesta?
http://yle.fi/uutiset/mita_seurauksia_koulun_lakkauttamisesta/7268806

PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN
http://nra.fi/videos/perustuslakituomioistuin/

MINISTERIARVIOINTI
http://nra.fi/videos/ministeriarviointi/

Ylen tutkimus: Tuomareiden huonon ammattitaidon takia jopa syyttömiä tuomitaan
http://kimmosaarikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168093-ylen-tutkimus-tuomareiden-huonon-ammattitaidon-takia-jopa-syyttomia-tuomitaan

PR-talojen markkinoilta poistaminen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/11/pr-talojen-markkinoilta-poistaminen.html ( valitettavasti linkit eivät aukea tässä, mutta
täältä löytyy toimivat linkit)
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/200.htm

Erikoinen isänpäivä – tapon yritys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/11/erikoinen-isnpiv-tapon-yritys.html

Putkakertomus 20.8.-23.8.2010
http://ahonblogi.blogspot.fi/2010/08/putkakertomus-208-2382010.html

Hätähuuto Suomesta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html


Mielipiteeni

Haluaisitko olla samanlainen kuin kaikki muut? Useimmat ihmiset ajattelevat mieluummin olevansa ainutlaatuisia, koska heillä on omat asenteensa, kokemuksensa, tarpeensa ja suunnitelmansa. Jos vertaat itseäsi parhaisiin ystäviisi, keksit varmasti lukemattomia seikkoja, jotka erottavat sinut heistä, vaikka teillä olisikin paljon yhteistä. Ympäristön odotuksiin mukautumisessa on myönteiset ja kielteiset puolensa. Päätöksestä olla sopeutumatta aiheutuu samon kahtalaisia seurauksia. Viime kädessä jokainen joutunee huomaamaan, että jos vastustaa mukautumista yhdellä elämänalueella, hyväksyy sen luultavasti jolakin toisela. Suurin ongelma ei ehkä olekaan sopeutuminen ylipäänsä vaan se, mihin lukuisista erilaisista paineista ollaan valmiita mukautumaan ja missä olosuhteissa olisi suotuisinta sopeutua tia olla sopeutumatta.
Ensimmäiset kokemukset sopeutumisen tarpeesta saadaan perhepiirissä. Vanhemmat odottavat lastensa sopeutuvan tiettyihin sääntöihin, kuten siihen, että täytyy puhua totta, mennä nukkumaan määrättyyn aikaan ja olla kohtelias vieraille. Varttuessaan lapset saattavat korostaa yksilöllisyyttää kieltäytymällä mukkautumasta perheen odotuksiin. Tämä voi ola ohimeneveää kapinointia peinistä kysymyksistä tai siihen voi liittyä päätöksiä tärkeistä asioista: nuori saattaa esimerkiksi kieltäytyä liittymästä perheyrityksen palvelukseen, valita vanhempiensa vastutaman elämänuran tai hylätä uskonnon, jota perhe on tunnustanut sukupolven ajan.
Työelämään astuva havaitsee, että työnantaja tai liikeyritys vaatii häntä mukautumaan erinäisiin sääntöihin ja työskentelytapoihin. Häneltä voidaan vaatia tietynlaista pukeutumistyyliä, täsmällisyyttä tai pitkiä työpäiviä. Työssä ja muissa toimissaan jokaisen täytyy ratkaista, onko ryhmään kuuluminen hänele niin tärkeää että, hän on valmist joko sopeutumaan sen sääntöihin tai muuttamaan niitä.
Yksi syy taipua ryhmän paineiseen on siinä, että ihminen tuntee olonsa turvalliseksi muiden joukossa. Jos kuljet joukon mukana, kukaan ei voi arvostella sinua erikseen. Tutkimuksen mukaan ihmiset saattavat suurissa ryhmissä ja väkijoukossa menettää yksilöllisyyden tunteensa niin, etteivät he enää tunne olevansa vastuussa teoistaan. Mitä suuremmasta ryhmästä on kysymys, sitä vaikeampaa on olla menemättä joukon mukana. Näyttää tosiaakin siltä, että joukossa tyhmyys tiivistyy.


Päivän mietelause


Rakkaus voittaa kaiken, ei kuitenkaan köyhyyttä ja hammassärkyä.
Rakkaus vetää kuin viisi paria härkiä.
Rakkaus on hassuttelua yhdessä.
Rakkaus on yritys muuttaa pieni osa unelmistamme todeksi.
Kaunista on kaikki, mikä nähdään rakkauden silmin.
Riita uudistaa rakastavaisten tunteen.

Värssy

Kun kevään kaunis hetki
on päivä nuoruuden.
Nt alkaa elon retki,
on aika toiveiden.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

A far l'amore comincia tu - Raffaella Carra
http://www.youtube.com/watch?v=rPAAoSFfFww

Raffaella Carrà - Ballo ballo (Fantastico)
http://www.youtube.com/watch?v=HJRBpw4sOd4

Raffaella Carra' - Fiesta (spanish version)
http://www.youtube.com/watch?v=WWNm3k_Ea0U


Terveys ja liikunta

Paino 100,9 kg, verenpaine 156/89 lepopulssi 53. Uinti 0 m / 48000 m, Jumppa 0 min / 2470 min. Kuntosali 0 min/ 4520 min, Kävely 0 km/ 216 km Pyöräily 0 km / 630 km, Hiihto 0 km/ 5km, juoksu 0 / 9 km, rullaluistelu 0 / 1 km.

Loppukevennys

Ultimate Fails Compilation 2013 || Best Fails of the Year!
http://www.youtube.com/watch?v=1Ybqsis4A64


  • Ajattele, minä sain poikaystävältäni orkidean!
  • Älä välitä. Nykyisin siitä pääsee penisilliinillä parissa päivässä eroon.


Kaksi kaunista blondia pohti elämän perusarvoja.
  • Miehen ulkonäöllä ei oikeastaan ole niin suurta väliä, toinen aprikoi.
  • Ei niin, säesti toinen, - Tärkeintä on, paksun lompakon alla sykki hellä ja heikko sydän.
  • Äläkä luule, että mä menin naimisiin Viljon kanssa vain rahojen takia, blondi selitti ystävättärelleen. - Kyllä se muu omaisuus on mulle aivan yhtä tärkeä.Savolaisisäntä motkotti emännälleen:
  • Se on kuule Linta siun syy ku ei minulle ennee tytöt kirjoita.Matti, mikset sinä ikinä vie minua ulos syömään?
  • Rakas, tiedäthän sinä, että minä olen periaatteen mies. En käy koskaan ravintolassa naimisissa olevien naisten kanssa.

Mies osti vaimolleen syntymäpäivälahjaa. Myyjä kysyi:
  • Pyyhitäänkö hinta pois?
Mies vastasi:

  • Ei. Lisätään nolla perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti