torstai 28. maaliskuuta 2013

TO 28.03.2013


Lumihotelli Romaniassa

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 5 C, tuuli etelästä 3 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 94 %, lämpötila päivällä – 1 C , lumen syvyys 28 cm, aurinko nousee 05.58, aurinko laskee 19.02, päivän pituus 13.04 min

Tapahtumat

Kalajoen juhannus soi ysäridiskoa
Erkin kommentti: Kun yrittäjän vuokrasopimus loppuu niin toivottavasti silloin loppu myös Kalajoen tämänkaltaiset juhannusjuhlat.

Kalajoen hiekat kutsuvat

Tilannehuone.fi

Poliisin tiedotteet

Uutiset
SS: Talvivaaran jätevesiä leviää luontoon
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032816839729_uu.shtml

TS: Järjestelmä petti - Kyprosen pankeista livahtanut ohi venäläisten miljardeja?http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288551881019.html
Erkin kommentti: Siinä oli sijoittajavastuu.

Pörssin suuromistajat saamassa ison veroalen
Erkin kommentti: Tässä ei voi sanoa muuta kuin, että ”Hyvä vasemmistoliitto”. Vasemmistoliittoa viedään hallituksessa kuin kuoriämpäriä. Taitaa ministeriauton takapenkki olla Arhinmäelle liian haluttu, sillä puolueeseen ei enää voi luottaa. Puolue on menettänyt uskottavuutensa.

Hautalan kotiosoite julkaistu Venäjällä - Supo kiristämässä turvatoimia?
Erkin komentti: Tämä on yhteiskunnallisen kehityksen tulos. Mielestäni on vain ajan kysymys milloin Suomessa oikeus- ja poliisijärjestelmä on jonkinlaisen kurinpalautuksen kohteena. Jos Suomi halutaan takaisin oikeusvaltioiden joukkoon, niin monen muunkin suomalaisen kotiosoite tulisi julkistaa Venäjällä.


Suomen teille isompia rekkoja – tiet eivät kestä, sillat liian matalia, ei asiaa ulkomaille
Erkin kommentti: Hyvä Suomi, lisääntyykö turvallisuus ja vähenevätkö kustannukset?

Mielenkiintoiset blogit

Reilusti sähläävä hallitus

Mielipiteeni

Olen tänään pohtinut suomalaisen oikeusjärjestelmän heikkouksia ja sitä miksi kansalaiset eivät oikeutta Suomessa. Mielestäni oikeusjärjestelmään tulisi muuttaa niin, että hallinto-oikeudet lakkautetaan kokonaan. Nykyisin hallinto-oikeudet ovat rikollisen hallinnon jatkeita ja niistä kansalaiset eivät saa oikeutta. Siksi on turha ylläpitää kansalaisten edun vastaista toimintaa. Keskeinen asia Suomessa on kansalaisten oikeusturvan kannalta rikostutkijoiden ammattitaidon heikkous. Poliisilla ei ole ammattitaitoa tutkia rikoksia. Virkamerkki korvaa ammattitaidon. Tämä on kansalaisten oikeusturvan kaikkein suurin ongelma. Lisäksi tyhmät ja jopa rikolliset poliisit ovat valtiovallan erityissuojeluksessa . Toimittaja Mikko Niskasaari pitää apaulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalsketta keskeisenä henkilönä poliisikorruptiossa. Olen Niskasaaren kanssa samaa mieltä. Eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen oli oikeassa siinä, kun kyseenalaisti sen, että tarvitaanko Suomessa kahta laillisuusvalvontaorganisaatio. Mielestäni ei tarvita, koska kumpikaan organisaatio ei palvele kansalaisia lainedellyttämällä tavalla, vaan toimii kansalaisten edunvastaisesti virkavastuulla ja verovaroilla. Ei anna aihetta-päätökset ovat liian yleisiä ja perustelemattomia. Korkeimman oikeuden ja laillisuusvalvonnan toiminta ei vastaa kansan yleistä oikeustajua.

Päivän mietelause

Ole onnellinen. Se on yksi tapa olla viisas.
Toivo on onnettomien toinen sielu.
Onnellinen, joka saa olla oma itsensä.
Säilytä malttisi vastoinkäymisissä.
Kunnian kukkuloille johtava tie on täynnä kuoppia.
Tahto kiskoo puolet kuormasta.

Värssy

Kyllä se kuukin kirkas on
mutta aurinko voittaa senkin,
oman kullan katsanto
käy läpi sydämenkin.

KansanlauluLaulu, mikä on jäänyt mieleeni

Satu Pentikäinen Jos se voisi olla totta
http://www.youtube.com/watch?v=uDer3mYAFw8

Jamppa Tuominen Kerro tunteesi kuiskaten
http://www.youtube.com/watch?v=R_pEfNpluXw

Anne Mattila Kaipuuni on uskomaton
http://www.youtube.com/watch?v=6e6dvMyPbOkKyllä tekee mieli jo kuntosalille

Terveys ja liikunta

Paino 107,5 kg, verenpaine 160/98, lepopulssi 56 . Uinti 0 m / 31100 m. Jumppa 0 min / 690 min. Kuntosali 0 min/ 1560 min. Kävely 0 km/ 51 km. Liikunnassa on nyt kahden viikon pakollinen tauko.

Loppukevennys

Jopet Show – lentokapteeni, vanhat sapuskat koneessa

Jopet Show – Vaimoni on vamppyyri

Jopet Show Apteekki, unilääkkeet

Just for laughs gags Vol4 Part1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti