tiistai 29. tammikuuta 2013

TI 29.01.2013Jorma Tikkanen

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli etelästä 7 m /s, pilvistä ja poutaaa, lämpötila päivällä +1 C, suhteellinen kosteus 90 %, aurinko nousee 09.16 , aurinko laskee 15.59. Päivän pituus 6.43. Lumen syvyys 24 cm.

Tänään on Valtterin nimipäivä.

Tapahtumat

Tänään oli Kalajoen kaupuginvaltuustolle infotilaisuus, jossa esiteltiin nuoriso-ohjaaj Niina Juolan toimesta nuorisovaltuustoasiaa, projektipäällikkö Laura Ruoholan toimesta lomamessuasiaa, jotka ovat menossa kiitettävästi eteenpäin. Talousjohtaja Juhani Yliparkas piti erinomaisen alustuksen kunta-/soteratkaisun perusteista talouden ja sotelukujen perusteella. Perusturvajohtaja piti alustuksen sote palvelurakenteen uudistuksen ja kaupunginjohtaja Jukka Puoskari lausuntosuunnitelmasta kuntarakennelakiluonnoksesta. Kalajoki toimii sote-palveluissa isäntäkuntana Merijärvelle ja neuvottelee nyt vastaavasta sopimusmallista Pyhäjoen ja Alavieskan kanssa. Valtuustoryhmien selkeä yhteinen kanta ja toivomus oli se, että neuvotteluissa onnistuttaisiin parhaalla mahdollisella. Sen jälkeen katsottaisiin mikä on suunta seuraavassa vaiheessa terveydenhoitopalveluissa, joita ei itse voida tuottaa. Vaihtoehtoja ovat Raahe, Kokkola ja Oulu. Selvitysmiehet eivät ole ottaneet selvityksissään huomioon ollenkaan Kokkolan mahdollisuutta. Kalajoen päättäjien mielestä se asia on selvitettävä. Yhteistyönsuunta on siis 8-tien suunta. Suurin pelko on tietenkin se, että valtioneuvosto määrää kriisikunta Ylivieskan liittymään Kalajokeen. Siihen Kalajoen päättäjät eivät tule suostumaan missään olosuhteissa.


Hanna Halmeenpään haastattelu Japanissa

Onko Suomi oikeusvaltio?

Valtuustoaloite

Jylkän koulun historiaa

Vuosi 2010 tapahtumat

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisin tiedotteet

Sadetutka

Uutiset

Jokilaaksojen poliisin rikosten selvittämisprosentti valtakunnan paras
Erkin kommentti: vale, emävale ja tilasto. Jokilaaksojen poliisi jättää rikokset tutkimatta. Onko kysymyksessä poliisien tyhmyys vai tietoinen rikollisuus jolla tässä nyt mahtaillaan.
Tässä on totuus Jokilaaksojen poliisin toiminnasta. Tästäkään poliisi ei löytänyt yhtään rikosta. KRP:n apulaispäällikkö kuitenkin siirsi asiat poliisihallitukselle ja valtakunnansyyttäjävirastolle.Viron korkein oikeus: Virolaisille Suomen palkka

Guzenina-Richardsonin mukaan sairaanhoitopiirejä ei lakkautetakaan

Vehviläisellä pienempi kuukausipalkka, mutta iso bonus

Professori ampuu kovilla: VM:n salailu seis – presidentinvirka lakkautettava
http://yle.fi/uutiset/professori_ampuu_kovilla_vmn_salailu_seis__presidentinvirka_lakkautettava/6466830

Vantaalaismies vei 2 000 tonnia romua Afrikkaan
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012916610021_uu.shtml

Kuolinkolari tutussa paikassa – poliisin epäilys heräsi: ”Mikä on tienpitäjän vastuu?”

Mielenkiintoiset blogit

Mielipiteeni

Erovaatimus ministereille!

DVD Mayday from Finland

PR-talojen markkinoilta poistaminen


Todistusaineistot ja selostukset tapahtumista löytyy tämän kirjan sivuilta.
Kirjallinen todistusaineisto on Kalajoen kaupunginarkistossa. Jouduin tekemään Kalajoen kaupunginvaltuuston minulta pyytämän selvityksen asioista. Selvityksessä on sivuja 1879 + liitemateriaali. Silloinen valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä esti minua esittämästä valtuutetuille tekemääni selvitystä. Huom. rikoslaki 15 luku 11 §

Erikoinen isänpäivä - tapon yritys


Putkakertomus 20.8.-23.8.2010

Valitus ja purkuhakemus

Miksi kansalaiset eivät saa oikeutta Suomessa – Suomen lähistorian mustat aukot


Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle


Päivän mietelause

Käännä katseesi aurinkoon, niin et näe varjoja.
Kun työ on pilattu, niin korjaamalla sitä pilataan lisää.
Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan.
Jos tapat yhden olet murhaaja, jos tapat miljoonan olet valloittaja.
Jokaisesta tappiosta oppii enemmän kuin yhdestäkään voitosta.
Joka haaveitta elää, se elämättä kuolee.

Värssy
Koti on lasten naurua,
äidin laulua
ja isän tuomaa turvallisuutta.
Se on rakastavien sydänten lämpöä,
onnellisten silmien valoa.
Ystävällisyyttä, uskollisuutta ja kaveruutta.

Terveys ja liikunta

Paino 108,9 kg , verenpaine 170/104, lepopulssi 57. Uinti 0 m / 9600 m. Jumppa 0 min / 390 min. Kuntosali 0 min/ 600 min.
Loppukevennys

Kummeli – Auto sivuun

Monikulttuurisuus Helsingissä

Tankki täyteen – piispantarkastus

Vissymiehet kootut

Spede Show – armeijan radiopuhelimet

Olipa valkonen nainen joka oli kyllästyny valkosiin rakastajiin, ja aatteli et tänään se saa oikeen kunnon mustaa makkaraa. Nainen lähti sit illalla baariin, tapas siellä mustan miehen ja vei tämän kotiinsa. Nainen sanoi "Tee mulle sitä mitä mustat miehet osaa parhaiten" Kaveri hakkas muijan ja vei stereot..

Herrasmies istui linja-autossa ja viereen änkesi nuorimies, jolla oli niin monivärinen pää kuin olla voi. Herrasmies katseli nuorta varpasita päähän tuijottaen kuin ihmettä. Nuorikaveri alkoi hermostumaan ja äkkäsi miehelle: "Ettekö Te ole koskaan nuoruudessa tehnyt mitään räjähtävän kliffaa, kun siinä tuijotatte". Mies vastasi rauhallisesti: " olen kyllä,," ja jatkoi
" kävin nuoruudessa thaimaassa panemassa yhtä papukaijaa ja kattelin vain ettet satu olemaan poikani"

Ruotsalainen ja skotti tepastelivat nummella. Skotti havaitsi lampaan jääneen päästään aidan rakoon kiinni. Skotti kiireesti siihen taakse, kiltin helma ylös ja hommiin. Päätökseen päästyään hän kääntyi ruotsalaismiehen puoleen ja kysyi, haluatko sinäkin? Totta mooses sanoi ruotsalainen ja työnsi päänsä aidan rakoon.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti