keskiviikko 22. elokuuta 2012

KE 22.08.2012Kallan kareilla on ollut itsehallinto 10.5.1669 lähtien. Kallan karit ei ole anonut EU-jäsenyyttä. Kuvassa Kallan karien käräjäkivi.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 C, tuuli etelästä 3 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 18 C. Aurinko nousee 5.37 ja aurinko laskee 21.14 Päivän pituus 15 h 36 min.
 
Ukkostutka
 
Sadetutka

Iivari on Ruotsin keskiaikaisia nimilainoja, joka aluksi esiintyi almanakassammekin muodossa Ivar suomalaistuakseen vuonna 1908 Iivariksi. Nimi tarkoitti muiniaiskandinaavien keskuudessa jousella taistelijaa. Kansanomaisista muunnoksista almanakkaan on noussut Iivo.

Tapahtumat

Heräsin aamulla aikaisin tekemään asiakirjoja erään asiakkaani puolesta erittäin vaikeassa asiassa Oulun käräjäoikeudelle, Raahen ulosottovirastolle, korkeimmalle oikeudelle ja oikeuskanslerille sekä muutamalle vastuullisessa asemassa olevalle henkilölle. En julkista vielä asiakirjoja, mutta laitan ne luonnoksena sivuille, jotka voin julkistaa nappia painamalla oikeuslaitos ja poliisiblogissani.

Kalajoen kaupunginhallituksessa käsiteltiin maanantaina 20.08.2012 kouluverkkoasiaa. Kouluverkkotyöryhmää täydennettiin parlamentaarikseksi ryhmäksi vaaltuustoryhmien puheenjohtajilla. Näin on savuverho asialle laskeutunut jotta voidaan Vuorenkallion koulu lopettaa ilman suurempia mölinöitä. Perusteluiksi tultaneen esittämään vielä Merenojan koulun korjauskustannusten reilua budjetin ylitystä sekä kaavoitusta, jonka toivotaan auttavan lapsiperheitä sijoittumaan Merenojan koulua tukevalle alueelle. Tällöin voitaisiin perustaa tiettyjen henkilöiden haaveilema 1000 oppilaan mammuttikoulu. Asiasta keskustellaan vielä ensi viikon alussa valtuustoryhmien kokouksessa. Jos silloin valtuutetut eivät vaadi budjettiin määrärahaa Vuorenkallion viipalekoulua varten ja Etelänkylän koulun korjaukseen, niin sen jälkeen tilanne on erittäin hankala. Minulle on jäänyt sellainen kuva, että nyt on hiljennetty myös keskustalaiset valtuutetut, jotka aikaisemmin olivat innokkaasti ajamassa Vuorenkallion koulun asiaa. Kaikki muut kouluratkaisut voidaan jättää seuraavalle valtuustolle.

Uutiset

HS: Eurokriisi nostanut Sdp:n tasoihin kokoomuksen kanssa

Timo Soini Hesarille: ”Heh-heh”

Venäjä WTO:n jäseneksi - mikä muuttuu?

Halla-aho: Somalialaiset lomailevat entisessä kotimaassaan, pakolaisasema pois
 
Suomi pyrkii poliisivaltioksi

Näin Suomi hyötyy Venäjän WTO-jäsenyydestä

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin
http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen
Timo Soini
http://timosoini.fi/
Jussi Halla-aho
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
Timo Vihavainen
Sampo Terho
Markus Jansson
Kullervo Kalervonpoika
Mikko Niskasaari
Verkkomedia
ProMerit.net-arvojen puolesta
Samassa veneessä
Jorma Jaakkola
Aluetv.fi

Mielipiteeni

Suomi on ”maailman onnistunein valtio”

Uskokaa nyt ihmeessä!

Päivän mietelause

Vihollisille on annettava anteeksi, mutta ei ennen kuin heidät on hirtetty.
Kukaan ei voi olla yhtä aikaa viisas ja rakastunut.
Rakasta, jos haluat, että sinua rakastetaan.
Intohimo on syntymästään kuuromykkä.
Kolme neljännestä rakkaudessa on uteliaisuutta.
Rakkaus on myös ihon kiintymystä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Agents&Jorma Kääriäinen- Laivat      

Agents & Jorma Kääriäinen - Päivin öin (Live)      

Agents Ja Jorma Kääriäinen Sinä Vain      

Värssy

Nuori neito opintietä
kulkee kirjoineen,
ensi oksat tiedonpuusta
taittaa matkalleen.

Terveys ja liikunta

Paino 103,2 kg, verenpaine 185 / 107, lepopulssi 62. Kävely 9 km / 370 km. Uinti 1000 m / 54500 m.

Loppukevennys

Miksi homopariskunnilla on usein pesäpallomaila sänkynsä vieressä?
– He arpovat sisävuoron.

Rekkamies oli ollut pari viikkoa tien päälla ja silmissä kiilui jo tuleva tapaaminen tyttöystävän kanssa. Rekkamies pelkäsi vain, että olisi liian innokas ja hekumalliset hetket olisivat ohi liian nopeasti.
Hän muisti lukeneensa, että ns. kuivaharjoittelu ennen varsinaista aktia auttaa pidentämään suoritusta. Häveliäänä miehenä hän ei vain tiennyt sopivaa paikkaa toimitukselle, apumieskin nukkui hytissä, joten sielläkään ei voinut napittaa.
Sitten hän sai kuningasajatuksen. Hän pysäytti rekan levähdysalueelle ja meni rekan alle makaamaan, näin hän voisi feikata korjaavansa rekkaa. Mies sulki silmänsä ajatellen tyttöystäväänsä ja alkoi toimiin.
Hetken kuluttua hän tunsi, että joku nyki häntä lahkeesta. Mies piti silmät kiinni, ettei illuusio katoaisi ja kysyi: "Mitä asiaa?"
"Poliisista päivää", kuului vastaus, "mitä te oikein puuhaatte?"
"Kardaanista kuului jotain outoa ääntä ja päätin tarkistaa onko kaikki kunnossa", vastasi rekkamies hädissaan.
"Kannattaisi varmaan tarkistaa jarrutkin, koska teidän rekkanne rullasi kymmenen minuuttia sitten tuota ramppia alas", sanoi poliisi. !

Poliisi kuulusteli talteen otettua.
– Oletteko naimisissa?
– Kyllä olen, pidätetty vastasi.
– Te valehtelette, mies! Löysimme taskustanne rahaa.

Sinä menestyvä sinkku! Tuntuuko siltä, että sinulla menee mukavasti? On aika saada vaihtelua elämääsi! Osta nyt itsellesi perinteinen kesäloma. Saat käyttöösi hirveän aviopuolison, ahtaan mökin syrjäkylällä, vanhan auton, kunnolla itikoita ja tympääntyneet lapset. Tämän elämysloman hinta vain 1999 euroa! Eikä tässä vielä kaikki! Nopeille varaajille kaupanpäällisiksi viinapulloja piilottava anoppi kahdeksi viikoksi käyttöön sekä väkisin kalastamaan vievä mökkinaapuri.


Awkward XXX Video Store      

Rat Infested Garbage Can Prank      

Giant Parking Meter Prank      

Car Battery Defibrillator      
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti