torstai 4. toukokuuta 2017

TO 04.05.2017
Olen miettinyt Kalajoki-näyttelyn tulevaisuuden osalta eri vaihtoehtoja. Tällä hetkellä maksan itse näyttelytilojen vuokran ja olen varautunut esittelemään näyttelyä joka viikon päivä kaksi tuntia. Tämä on mielestäni kohtuuttoman suuri satsaus eläkeläiselle, joka maksaa kaiken ulosmitatusta eläkkeestään. Siksi eräs vaihtoehto on näyttelyn lopettaminen ja taulujen, pienoismallien, valokuvien, historiikkien ja kotona olevien kirjojen sekä oikeustaisteluni todistusaineistojen varastointi edulliseen lämpimään varastoon odottamaan parempia aikoja. En ole saanut avustusta näyttelyyni Kalajoen kaupungilta, enkä Keski-Pohjanmaan kulttuurirahastolta, enkä Oulun läänin taidetoimikunnalta, enkä Leader-rahotiukselta, enkä Sipilä-säätiöltä jne... Nyt olen kiinnostunut löytämään edulliset varastointitilat elämäntyölleni, mikä tulevaisuudessa nousee arvoon arvaamattomaan.

Olen käynyt oikeustaistelua Suomen valtiota vastaan jo 22 vuotta. Olen syytön kaikkiin niihin rikoksiin, josta minut on tuomittu. Todelliset syylliset ovat edelleenkin vapaalla jalalla. He ovat asianajaja Antti Latola, syyttäjä Sulo Heiskari ( pääsyyllinen Kalajoelta), poliisi Raimo Ollila, varatuomari Paavo M. Petäjä ja entinen asianajaja Asko Keränen. Suomi ei ole oikeusvaltio. Odotin, että päministeri Juha Sipilä voi vaikuttaa valtion rikolliseen toimintaan, mutta olen pettynyt Sipilän toimintaan todella katkerasti. Lisäksi lusikkansa soppaan ovat pistäneet Kalajoen silloinen valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä ja taustalla toiminut kaupunginjohtaja Jukka Puskari. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä koko 22 vuotta kestäneen oikeustaisteluni aikana.

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on selkeää ja poutaa. Lämpötila on + 8 C ja + 0 C välillä. Tuulen suunta on pohjoisesta Tuulen voimakkuus on 2-5 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 89 %. Aurinko nousee 04.46 ja laskee 21.57. Päivän pituus Kalajoella on tänään 17 tuntia 11 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Ruusu, Roosa ja Rosa.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Heräsin neljän aikaan ja katsoin vähän aikaa televisiosta poliisin ja tullin toiminnasta kertovia sarjoja. Katsoin sähköpostit ja facebookin. Luin lehdet ja tein muistiinpanot. Kirjoitin blogiani. Menin vielä uudestaan nukkumaan. Heräsin puhelinsoittoon, kun eräs oikeusmurhien uhri soitti minulle ja kertoi laillisuusvalvojan ei anna aihetta päätöksestä. Kävin pesulla ja join aamukahvit. Lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn.

Kalajoen vaalituloksen hyödyntämisessä on uusi kuvio. Näin minulle kerrottiin. Keskusta + kokoomus + vasemmistoliitto ovat lyöneet hyntyyt yhteen ja jättäneet vihreät, sosdemit, persut ja kristilliset rannalle ruikuttamaan. Härskiä peliä. Hyvä-veli-järjestelmä toimii. Onhan siinä toki mukana hyvä-sisar-toimintaakin. Jätän nyt kuitenkin nimet mainitsematta. Tietyt henkilöt voivat jakaa tärkeät paikat keskenään. Silloin on helpompi vaikka syödä kuormasta.

Edelllisten vaalien jälkeen vasemmistoliitto hyödynsi vihreiden menestystä tekemällä yhteistyötä vihreiden kanssa. Tämänkertaisten vaalinen jälkeen näyttää tilanne muuttuneen, kun vasemmistoliitolla on pelko puserossa kannatuksen heikkenemisestä. Nyt voin todeta, että Kalajoella kuntavaalit ovat olleet käytännössä turhat ja tarpeettomat, sillä asiat päätetään edelleenkin samalla tavalla kuin ennenkin. Mikään ei muutu. Samat henkilöt jatkaa, jos eivät ole itse luopuneet vallasta. Surullista, sanon minä. Kalajokinen vihreä kansanedustaja on joutunut ”paikallismafian” sorsimaksi. Kun vihreä valittiin Kalajoelta eduskuntaan, niin valtuustossa asiaa ei huomioitu lainkaan. En pidä tällaista toimintaa järkevänä. Mikä on kalajokisten etu?, kysyn minä.

Reilu kuukausi sitten otin yhteyttä perusturvalautakunnan puheenjohtajaan, koska katsoin, että eräs tapaus vaatii luottamusjohdon toimintaa, sillä kaupungin viranhaltiojiden menettely on ollut taitamatonta. Lautakunnan puheenjohtaja ei reagooinut asiaan. Tänään minulle soitti eräs henkilö, joka on asiassa keskeinen henkilö. Hän kertoi, että kolme poliisia oli tullut aikaisin aamulla hänen kotiinsa ja sairaan äidin luokse ja takavarikoineet hänen puhelimensa ja tietokoneensa. Nyt hänellä on asianajaja, joka hoitaa asiaa hänen puolestaa. Kalajoen kaupungin viranhaltijat ovat saaneet aikaan tämän operaation. Tämä olisi ollut vältettävissä jos olisi toimittu kuten olin ehdottanut. Mielestäni poliisinkin olisi pitänyt toimia toisin. Tosin ko. poliisin toiminasta on jo valtakunnansyyttäjä määrännyt aikaisemmin rikostutkinnat. Ihmettelen kuitenkin, että ko. poliisi hoitaa edelleen poliisin tehtäviä, vaikka hän on rikostutkintojen kohteena. Ehkä rikostutkinnat ovat vain näennäiset ja etukäteen tiedetään eli on päätetty jo, että poliisia ei tulla syyttämään mistään, vaikka hänen tekemät rikokset ovat kiistattomat.

Kävin pyöräilemässä 28 kilometriä. Lämmitin saunan ja nautin saunan löyöyistä.

Mielipiteeni

Kaikki tietävät,mikä on pankkitili. Sine tehdään talletuksia, jotta tarpeen tullen voidaan nostaa rahaa, ”Emotionaalinen pankkitili” kuvastaa sen luottamuksen määrää, joka ihmissuhteeseen on kertynyt. Se osoittaa, kuinka paljon luotat toiseen ihmiseen. Oletetaan, että minulla on emotionaalinen pankkitili sinuun nähden. Jos olen sinua kohtaan hyvä, suopea ja rehellinen ja pidän kiinni lupauksistani, kasvatan tiliäni. Luottamuksesi minua kohtaan kasvaa, ja voin tarpeen tullen tehdä ottoja. Voin jopa tehdä virheitä, kunhan keskinäinen luottamuksemme eli emotionaalinen varani sen sallii. Et ehkä saa aina täysin selvää viesteistäni, mutta joka tapauksessa ymmärrät, mitä ajan takaa. Et tuomitse minua vähäpätöisistä rikkeistä. Kun luottamustilini saldo on korkea, viestiminen käy vaivatta ja asia tulee yleensä ymmärretyksi heti oikealla tavalla. Mutta jos minulla on taipumus olla loukkaava, yliolkainen, piittaamaton, tuittupäinen, hankala, petollinen tai uhkaava taikka jos yritän koko ajan ohjailla ja määräillä sinua, emotionaalinen pankkitili tyhjenee vääjämättä. Onko minulla silloin lainkaan pelivaraa?

Mietelauseet

Jokainen kyläpappi haluaisi olla paavi.
Miehistä parhain se, joka ei pidä vallasta.
Yhteinen eteinen jää lakaisematta.
Ei leipä lopu syömiseen vaan saamiseen.
Käärinliinoissa ei ole taskuja.
Ahne ei saa koskaan kylläkseen ennen kuin hänellä on suu täynnä multaa.

Blogini

Ojala-Siipola

Kalajoen historiaa vuodesta 1808 vuoteen 1917

Kantelu salaisesta sähköpostiviestistä

Selvitys oikeustaistelutilanteestani 13.4. 2017

Kalajoen kuntavaalin 2017 tarkastelua

Kalajoen kirjaston historia

Raution kirjaston historia

Mielenkiintoiset blogit

SENSUROIMATON PÄIVÄRINTA, JAKSO 1: PAPPI TOIVIAINEN LUKI KARUN VIESTIN PUHELIMESTAAN - "KOHTA ME KUOLEMME"

Ympäristönsuojelu

SUOMI 100 vuotta - Omaisuuden suoja ja oikeusturva olematon
SIPILÄN SEKOILUT

Osaaminen ja välittäminen keskiössä

YKSITYISTIET

Alueelliset uutiset

Kalajoelle kulttuuriministeriön avustus

Emostaan eksyneelle Pette-kuutille löytyi yösija raahelaisen Henrin saunan lattialta

Vihreät ei aja lomituksen lakkauttamista – "Kaikesta keskustelu kyllä sallitaan"

Kotimaan uutiset

Ulkoministeri Lavrov hyökkäsi Yhdysvaltoja vastaan: Käynnissä kampanja Venäjää vastaan

Video: Soinin ja Lavrovin yhteinen tiedotustilaisuus

Tutkimus: Suomalainen pii­lo­kor­rup­tio ilmenee salailuna ja sukulaisten suosimisena

Suurselvitys suomalaisesta piilokorruptiosta: "Laskutettiin jokunen sata euroa, kun työn arvo oli 200 000 euroa"

HS: Imeskeltävät sink­ki­tab­le­tit todella lyhentävät flunssaa - mutta eivät mitkä tahansa sinkkitabletit

Li Andersson teilaa työttömyysturvaesityksen: "Työttömien kiusaamista"

Pelto täynnä aurinkopaneeleita 30 kilometrin päässä – Tampereen uusi asuinalue tuottaa itse energiansa

Ou­lu­lais­yrit­tä­jä kertoo kehittäneensä mittalaitteen tuu­li­voi­ma­loi­den infraäänille

Rinne: Kuka työttömien työnhakuraportteja lukisi?

Työttömyysturvaan kaavailtu iso muutos suututtaa: "Typeryyden huippu"

Ulkomaan uutiset

Euro on pankkiirien, ei kansan valuutta” – Tunteet kuumenivat Ranskan vaaliväittelyssä

Jälleen rajuja mellakoita Venezuelassa: jo 33 kuollut - "kaikki tai ei mitään"

Trump Palestiinan Abbasille: Saamme rauhansopimuksen aikaan

Putin ja Erdogan suunnittelivat turvavyöhykkeitä Syyriaan ja lämmittelivät kahdenvälisiä suhteita

Analyysi: Macron vakuutti viimeisessä ja kaoottisessa Ranskan vaaliväittelyssä

Pohjois-Korea rakentaa arvoituksellisia tekosaaria – satelliittikuvista paljastuu huolestuttavia seikkoja

Talousuutiset

Postin ja SOLin yhteisyritys lupaa uusia työpaikkoja

Vuokrat nousevat totuttuun tahtiin – vuosimuutos 2,6 prosenttia

Nokia vähentämässä Suomesta 200 työpaikkaa – näistä valtaosa lähtee ennen vuodenvaihdetta

Urheilu-uutiset

Näin Lauri Marjamäki kommentoi Jesse Puljujärven asemaa Leijonissa

Ruotsin hiihtotähdeltä kova ratkaisu – menettää maajoukkuepäätöksen myötä kymmeniätuhansia euroja

Suomalaismaratoonari juoksi maailmanennätyksen - liitto sai yllätyslaskun

Loppukevennys

Auto ajoi väkijoukkoon Yhdysvalloissa – Fox: Useita kuollut

Somalian turvajoukot ampuivat vahingossa hengiltä oman ministerinsä

Koira hyökkäsi kahden ohikulkijan kimppuun samana päivänä - nainen ambulanssilla sairaalaan

Brittiprofessori Suomessa: Valemedia on parasta, mitä journalismille on tapahtunut vuosiin

Sisällissodan jälkeen naisille jaettiin kuolemantuomioita pelkästä ”housukaartiin” kuulumisesta – sukupuoliroolien uhmaaminen herätti vihaa

Toimitusjohtaja vonkasi suuseksiä ja toteutti aikeensa - raiskaussyyte nurin

RINTASYÖPÄÄN SAIRASTUNUT PAM-POMO ANN SELIN TEKI ROHKEAN VEDON - PERUUKKI POIS PÄÄSTÄ KESKEN LÄHETYKSEN

Asianajajalle vakava seuraamus alhaisesta tempusta: käytti hyväkseen inhimillistä virhettä – taustalla riita lapsesta

Anna-Maija Tuokolta pusukuva vuosien takaa - "Kuka olisi arvannut, että 22 vuotta myöhemmin tästä pojasta tulee minun tanssinopettajani?"

Sarjakuristaja vietiin sittenkin vankilaan - poliisi oli valmiiksi kintereillä

Kuristi ja raiskasi lomamökissä Rukalla - oululaismiehelle 2,5 vuoden vankeustuomio

YLE AREENA

Euroopan juutalaisten tarina

Kauppareissu

Vallankumouksellinen minihame

VICELAND: The New King of Coke 

Musiikki

Tango to Evora - Loreena McKennitt

Tango Argentino * - Tara+Javier

Halie Loren - Perhaps, Perhaps, Perhaps

Pink Martini - Sway

Leonard Cohen Dance Me To The End Of Love

BZN - BESAME MUCHO (română)

Demis Roussos - Come Waltz With Me (română)

Engelbert Humperdinck - How I Love You (română)

CHRIS REA - AND YOU MY LOVE (română)

FRANCOIS FELDMAN - LES VALSES DE VIENNE (română)

Urheiluvideoita

Mika Myllylä (1969-2011) - career highlights

Mika Myllylä palkintojenjaossa 1997 Trondheimin MM-kisojen 50 km hiihtokisan jälkeen

Mika Myllylä vs Thomas Alsgaard Men's 15km at World Championship Nordic Ski 1999 Ramsau

Ramsau 1999 - 30 km men - RIP Mika Myllylä

Ramsau 1999 - 30 km men - RIP Mika Myllylä

Lahti 2001 miesten viesti huippuhetket, Vähäsöyrinki, Jauho, studiossa.

Lahti 2001 dopingskandaalin tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan

Mot - Lahden dopingkäry 2001
https://www.youtube.com/watch?v=hNEhuUxvz6g

Mika Myllylä radiohaastattelu 2005

In memory of Mika Myllylä - Broken Hero 1969- 2011

Dokumentti: Sinivalkoinen Valhe

Sotavideoita

Uutiskuvia talvisodan päättyessä. Palava Petsamo ja evakkoja. Suomi-Filmin uutiskuvia 8, 1940

Simo Häyhä: The White Death | History Abridged

Simo Hayha

03 - Occupation - The winter war

Finland's Independence Day 1940 after Winter War against Russia. Itsenäisyyspäivä sodan varjossa

Finland: Karelian Refugees in 1939 Winter War

The Nordic War 1939-45 (1/7)

The Nordic War 1939-45 (2/7)

The Nordic War 1939-45 (3/7)

The Nordic War 1939-45 (4/7)

The Nordic War 1939-45 (5/7)

The Nordic War 1939-45 (6/7)

The Nordic War 1939-45 (7/7)

Vanhoja työtapoja

Kaskisavun mailta. Kaskeamista vuodelta 1937 osa 1/2

Kaskisavun mailta. Kaskeamista vuodelta 1937 osa 2/2

Carelian Life in 1920

Log Boat or Dugout Building in Finland in 1936

Häkäpönttöautot suomifilmi

Puukolla ja kirveellä. Kansanomaisia puutöitä vuodelta 1938 1/4

Puukolla Ja Kirveella, Finnish crafts.

Tehoa ja terävyyttä

skogsarbete ca 1915

skogsarbete ca 1915

Liikunta ja terveys

Paino 105,8 kg. Verenpaine aamulla 160/100 pulssi 49. Verenpaine illalla 154/90, lepopulssi 58. Jumppa 0/1700 min, kävely 0/94 km, pyöräily 28 /238 km, uinti 0/23400 m, kuntosali 0/4050 min, juoksu 0/0 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.

Kalajoki-näyttely

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti