keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

KE 03.04.2013Colosseum

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 7 C, tuuli luoteesta 3 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 67 %, lämpötila päivällä +3 C , lumen syvyys 25 cm, aurinko nousee 06.36, aurinko laskee 20.20, päivän pituus 13.44 min

Tapahtumat

Tänään Kalajoen jäähallissa JHT Kalajoki kohtasi karsintasarjan jatkokarsinnassa Nummelan PS.n voitti ottelun levein numeroin 7-4. Toinen osaottelu pelataan NuPS:n kotikaukalossa. Tasoero oli niin selkeä, että tuskin JHT vierasotteluaan häviää. Näyttää siltä, että JHT varmistaa Suomisarjapaikkansa pitemmän kaavan kautta.

Totuuteen perustuva kärsimysnäytelmä

Euroon vai ei? Kiihkeää sananvaihtoa 1998
http://www.youtube.com/watch?v=7FYpbCPJNy4&feature=youtu.be

Kalajoen juhannus soi ysäridiskoa
Erkin kommentti: Kun yrittäjän vuokrasopimus loppuu niin toivottavasti silloin loppu myös Kalajoen tämänkaltaiset juhannusjuhlat.

Kalajoen hiekat kutsuvat

Tilannehuone.fi

Poliisin tiedotteet

Uutiset

Osinkopäätökset perustuivat lobbarien lukuihin

Mielenkiintoiset blogit

Mielipiteeni

Kukaan ei tiedä kaikkia syitä, miksi toinen ryhmä sulautuu menestyvksi teamiksi ja toinen muuttuu itseään tuhoavaksi koplaksi. Emme myöskään tiedä kaikkia syitä, miksi toiset yksilöt haluavat olla muita etevämpiä ja taas toiset eivät. On muuttujia, otka joutuvat tarmosta ja fysiologiasta, psykologisesta taustasta sekä ajasta ja paikasta. Nämä periaatteet auttavat sinua innostamaan ihmisiä ponnistelemaan enemmän kuin he olisivat edes yrittäneet ilman sinua. Meillä on runsaasti esimerkkejä valmentajista, jotka ovat saaneet joukkueen menestymään. Miten sellainen on mahdollista? Valmentajilla on kyky motivoida pelaajia. He ovat saaneet jokaissta pelaajsta irti 10 prosenttia enemmän. Kun kerrotaan kymmenen prosenttia joukkueen 23 miehellä ja 44 pelillä kaudessa – ei ole muuta mahdollisuutta kuin voittaa.
Valitettavasti vain monet ihmiset jotoryhmään päästyään omaksuvat erilaisen asenteen ja huomaavat jähmettyväns jonkilaisen poliisipäällikön rooliin. Koska heilla on enemmän tietoa ja kokemusta, he luulevat velvollisuudekseen kurkistella ihmisten olan yli, etsiä virheitä ja vilppiä. He ajattelevat olevansa olemassa ehkäistäkseen epäonnistumisia. Omaksumalla sellaisen vahtikoiran roolin he luovat nopeasti epäsuotuisia ihmissuhteita.
Hyvät johtajat ja hyvät opettajat eivät puolestaan tuhlaa aikaa alaistensa tai oppilaittensa menneiden epäonnistumisten tonkimiseen. Sen sijaan he etsivät vahvoja puolia, joita muut eivät ole huomanneetkaan, ja keinoja oman ryhmänsä jäsenten lahjojen täysimääräiseen käyttöön. Motivaation onnistumisen tai epäonnistumisen määrää ennenmuuta oma suhtautumisemme luokkaamme tai toimistomme ihmisiin. Jos kaikki tietävät meidän odottavan heiltä hyviä suorituksia, he tekevät useimmissa tapauksissa mitä tahansa vastatakseen odotuksiimme. Jos odotamme pahinta, he noudattavat näitä ennusteita surullisenkin tarkasti. Niinpä ensimmäinen keino kehittyä hyväksi motivoijaksi on: odota toisilta ihmisiltä parasta.Päivän mietelause

Ilossa piilee ihmisen elinvoima.
Mitä suurempi vaivannäkö, sitä suurempi ilo.
Hienoin nautinto on tuottaa nautintoa lähimmäisille.
Onnellinen hän, joka saa olla oma itsensä.
Soi laulussa kevät ja lempi ja onnen aika uus.
Muista, että kovin vähän tarvitaan onnelliseen elämään.

Värssy

Ken yhtä ihmistä rakastaa,
se kaikkia rakastaapi.
Ken kerran voi itsensä unhoittaa,
se unten onnen saapi.
Ken kerran itse on onnellinen,
se tahtois onnehen jokaisen
ja antaa ja antaa ja antaa vaan
oman onnensa aarteistaan.

Eino Leino

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Janne Tulkki Sinisen taivaan sateenkari

Anne Mattila Taivaan kartta

Hiljainen on laulu rakkauden


Terveys ja liikunta

Paino 108,1 kg, verenpaine 148/97, lepopulssi 56 . Uinti 0 m / 31100 m. Jumppa 0 min / 730 min. Kuntosali 0 min/ 1560 min. Kävely 0 km/ 51 km. Liikunnassa kahden viikon pakollinen tauko on päättynyt. Nyt saan aloittaa liikunnan harjoittamisen varovasti.

Jumppaohjeita


Loppukevennys

Jopet Show Keksijä (osa 2)

Jopet show Musiikin imurointi

Jopet Show Unen tallentaja

Just for laughs gags Vol6 Part1

Don`t ever drive in Russia

Hyvinkö teillä seksielämä sujuu? Mies kysyi kaveriltaan. Voi kuule mei ei olla vaimoni kanssa harastettu seksiä kertaakaan sen jälkeen, kun hukkasin kellarin avaimen.
No ei kai kellarin avain voi mitenkään liittyä teidän seksielämäänne?
Voi se, vaimo on siellä kellarissa

Pääministeri Paavo Lipponen matkusti kerran vaalien alla pitämään poliittista palopuhetta Utsjoelle.
Kuulijoita saliin kertyi vain kolme. Pääministeri kääntyi hermostuneena lappilaisen sosiaalidemokraatin puoleen ja kysyi:
-Eikö tästä ole tiedotettu?
-Ei ole, herra pääministeri. Mutta sana näyttää kiertäneen.

Vihtori tuli kotiin vietettyään puolitoista kuukautta yhteen menoon savotoissa. Hän jyskytti ovea.
-Arvaa kuka, huusi Vihtori.
-Ja arvaa, millä koputan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti