tiistai 23. helmikuuta 2016

TI 23.02.2016


Olen tehnyt seuraavaan Kalajoen kaupunginvaltuuston kokoukseen 29.2.2016 kohtaan Aloitteet 2015 aineiston, jolla todistan Kalajoen kaupunginhallituksen esityksen vääräksi samoin kuin Oulun hallinto-oikeuden ja Korkeimman hallinto-oikeuden päätökset vääriksi. Aineiston suuruus on 174 sivua ja lisäksi kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ja siihen 10 sivun todistusaineisto. Osoitan, että kysymyksessä on rikoslain 15 luvun 10 §:n ja 11 §:n vastainen toiminta. Todistusaineisto on kiistaton.
Rikoslaki 15 luku
10 § (24.7.1998/563) Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen. Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmisryöstön, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (24.1.2003/17)
Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä ei kuitenkaan tuomita rangaistukseen sitä, jonka olisi rikoksen estämiseksi täytynyt antaa ilmi puolisonsa, sisaruksensa, sukulaisensa suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa taikka henkilö, joka asuu hänen kanssaan yhteistaloudessa tai on muuten näihin rinnastettavan henkilökohtaisen suhteen takia läheinen.
11 § (24.7.1998/563) Rikoksentekijän suojeleminen. Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Kannattaa tulla seuraamaan valtuuston kokousta, sillä sitä ei vielä videoida. Vahingonkorvausvaatimukseni Kalajoen kaupungille kohtelustani lasketaan miljoonissa euroissa.

Päivän sää

Lämpötila aamulla - 8 C, tuuli luoteesta 1 m/s, pilvistä ja vähäistä lumisadetta, suhteellinen kosteus 95 %, lämpötila päivällä - 4 C , aurinko nousee 07.54, aurinko laskee 17.22 päivän pituus 09.28 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

V.H.Kiviojan muisteluksia

Kantelu käräjätuomari Jyrki Jylhän toiminnasta
Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös käräjätuomari Jyrki Jylhää samoin kuin perustuslain 21 § Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Ulkoisen sädehoidon ensimmäinen päivä

KHT – JHT 5-2

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat Euroopassa

Tiedätkö, mitä hoitosi maksaa – laskuri näyttää esimerkiksi synnytyksen tai tekonivelleikkauksen todellisen hinnan

Suomen ensimmäinen kasvojensiirto kesti yli 30 tuntia – Hus toivoo vastaavista leikkauksista tulonlähdettä

Sipilä ja Soini matkustavat lähinnä Euroopassa – grafiikka listaa kahden avainministerin kaikki virkamatkat

Hurja tieto Norjan hiihdon supertähdestä – yksikään suomalainen ei ole koskaan tehnyt vastaavaa

Pitääkö Venäjä öljylupauksensa? "Mahdotonta valvoa"
KHL:n ökyseura päätyi kovaan ratkaisuun – tähtipelaaja Ilja Kovaltshuk lähetettiin kotiin kesken pudotuspelien!

Auto jäi junan alle Siilinjärvellä - 2 ihmistä kuollut - "Mitään ei ollut tehtävissä"

Ruotsalaislääkäri piti nuorta naista vankina bunkkerissa – oikeus tuomitsi 10 vuodeksi vankeuteen

Nöykkiössä kaupan ryöstänyt osoitti aseella myyjää ja sivullista – mies laukaisi aseen kaupan ulkopuolella

Kamala tapaturma Alavieskassa – kuorma-auton kuljettaja pusertui kuoliaaksi hytin ja renkaan väliin

Kaksi loukkaantui rajussa nokkakolarissa Himangalla
Analyysi: Työeläkeyhtiöillä kymmenien miljardien sijoitukset veroparatiiseissa

¨VOINKO OSTAA TYTTÄRESI? TIEDÄT MITÄ MIES TARVITSEE!

Turvapaikanhakijoilta löytynyt tuberkuloosia, A- ja B-hepatiittia, kurkkumätää, kuppaa ja HIViä

Isisin kynsistä pelastettu teinityttö on suomalaistaustainen

Yhdysvallat 1964

Yhdysvallat 1964 osa 2

Tuhon todistajat

Mielenkiintoiset blogit

Työ kannattaa aina

Rattijuopon auto valtiolle

Vastine Eläketurvakeskuksen toimitusjohtajalle

Erkin kommentti: Sain tässä jutussa 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja Kalajoen valtuusto pyysi minulta selvitystä asiassa. Tein 1979 sivun selvityksen valtuustolle, mutta valtuuston puheenjohtaja esti selvityksen esittämisen, koska siinä samalla olisi tullut esille Kalajoen kaupungin rikokset muun muassa Rahjan saariston Natura Life-rahoitushakemuksessa. Huomaa jutun lopussa oleva linkki poliisipäällikkö Petri Oulasmaan toiminta.

Itsellinen, pönäkkä mutta helposti peräksi antava HV-puheenjohtaja.
Mattila PIRKKO
Professori sen sanoi, en minä. Olen kuitenkin samaa mieltä professorin kanssa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajalta edellytetään toisenlaista toimintaa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajan tulisi olla kiinnostunut esimerkiksi tästä asiasta:
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskevaan osaratkaisuun

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

From: Erkki Aho
Sent: Monday, February 15, 2016 10:24 AM
Oikeudenmukainen oikeudenkäynti
Minä haastoin Suomen valtion oikeuteen, koska katsoin kärsineeni syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä kolme kunnianloukkaustuomiota. Laitoin mielestäni kiistattoman todistusaineiston käräjäoikeuteen ja vaadin oman oikeusturvani kannalta oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä sekä useita kertoja oikeudenkäynnin videointioikeutta. Ilmoitin, että käräjäoikeuden istuntoa tulee saamani tiedon mukaan seuraamaan runsaasti yleisöä. Käräjätuomari ei vastannut lukuisiin tiedusteluihini oikeudenkäynnin videointioikeudesta. Minä ennakoin, että oikeudenkäynti ei tule olemaan oikeudenmukainen. Käräjätuomari tekikin päätöksen, jonka mukaan varsinaista asiaani eli vahingonkorvauskannettani ei oteta käräjäoikeuden käsittelyyn. Kaiken lisäksi hän kieltäytyi palauttamasta todistusaineistoani asiassa minulle takaisin. Ilmoitin, että en valita käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Katsoin, että se on turhaa, koska mielestäni Suomi ei ole oikeusvaltio.
Keskeinen asia koko prosessissa on se, että meiltä aikanaan salattiin kauppasopimuksissa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja keskeneräinen tilauskanta ilmoitettiin 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysymyksessä oli minun oikeustajuni mukaan törkeä petos. Lisäksi kaupanvahvistajana toimi tuleva syyttäjä, joka kauppakirjan allekirjoittajan todistuksen mukaan ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, että hän ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kaupanvahvistajaksi merkitty henkilö on toiminut syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvissa oikeudenkäynneissä. Lisäksi yritys haettiin konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet. Konkurssiasiassa käräjäoikeudelle antoi väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja varatuomari, joka on tunnustanut tekonsa. Lisäksi silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari tunnustaa, että hän jätti valituksen asiassa tekemättä hovioikeuteen. Konkurssi siis oli laiton, syyttäjä esteellinen ja poliisit ovat lyönyt virkavelvollisuutensa laimin, kun ovat jättäneet asiat tutkimatta. Nyt oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, vaikka Suomen perustuslaki ja Euroopan Ihmisoikeussopimus takaavat kansalaisille oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu ja entinen PR-Teollisuus Oy:n toimitusjohtaja

Kalajokiseudun päätoimittajan vastaus minulle asiassa on seuraava:

Hei, Erkki!

En julkaise lähettämääsi mielipidekirjoitusta, koska en halua, että lehden palstoja käytetään oikeudenkäynnin jatkeena. Tokihan voit kokeilla, onko joku muu lehti toista mieltä.
Hyvää kevättä siitä huolimatta!

T: Pia

Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös Kalajokiseudun päätoimittaja Pia Räihälää.

Tyytymättömyyden ilmaisu osaratkaisuun
Käräjäoikeuden (käräjätuomari Jyrki Jylhä) päätös on, että asiaa ei oteta käsiteltäväksi.

Valtiopetos on tosiasia

Päivän mietelause

Onnelliset ihmiset eivät laske kiitäviä minuutteja.
Pyri tekemään hyvää ja huomaat, että onni ajaa sinua takaa.
Onni syntyy, kun valmistautuminen kohtaa mahdollisuuden.
Onnellisuuden edellytys on jokin, joka herättää innostuksen.
Onnen liikkeet koettelevat ystävien luotettavuutta.
Et voi auttaa toista ylämäessä nousematta samalla itse lähemmäs huippua.

Värssy

Oi, onnellinen joka herättää
niitä voimia hyviä voisi!
Oi, ihmiset toistanne ymmärtäkää,
niin ette niin kovat oisi!
Miks emme me kaikki yhtyä vois?
ja yksi jos murtuis, muut tukena ois.
Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa!
Niin suuri, suuri on maa.
 Eino Leino

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

kari tapio -jälkemme hiekalla

Mun sydämeni tänne jää -Kari Tapio

Kari Tapio - Elämältä Kaiken Sain

Danny & Aikamiehet - Tämä taivas tämä maa

DANNY - Isä

Reijo Taipale Vielä käteni sua hyväilee

Reijo Taipale Hääpäivänä.

reijo taipale - sydämet lyövät samaan tahtiin

Kari Tapio & Reijo Taipale - Elämän Virta

Terveys ja liikunta

Paino 98,9 kg, verenpaine aamulla 150/87 , lepopulssi 69, verenpaine illalla 141/89, lepopulssi 69 . Uinti 500 m / 5500 m, Jumppa 30 min / 1020 min. Kuntosali 60 min/ 1010 min, Kävely 0 km/ 22 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

106-VUOTIAAN VIERAILUSTA VALKOISESSA TALOSSA TULI HITTI: "SINUN TÄYTYY HIDASTAA VAUHTIA"

Suomalaiset lehmäkuvat 1800-luvulta ponnahtivat nettihitiksi

Suomen raveissa karkea dopingrikkomus – valmentaja ja hevonen kilpailukieltoon

Yksi lyönti riitti – taksijonossa pahoinpidellylle miehelle aivovamma

Pakettiauto peruutti pulkalla liikkuneiden pikkulasten päälleEi kommentteja:

Lähetä kommentti