torstai 25. helmikuuta 2016

T0 25.02.2016

Olen tehnyt seuraavaan Kalajoen kaupunginvaltuuston kokoukseen 29.2.2016 kohtaan Aloitteet 2015 aineiston, jolla todistan Kalajoen kaupunginhallituksen esityksen vääräksi samoin kuin Oulun hallinto-oikeuden ja Korkeimman hallinto-oikeuden päätökset vääriksi. Aineiston suuruus on 174 sivua ja lisäksi kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ja siihen 10 sivun todistusaineisto. Osoitan, että kysymyksessä on rikoslain 15 luvun 10 §:n ja 11 §:n vastainen toiminta. Todistusaineisto on kiistaton.

Rikoslaki 15 luku
10 § (24.7.1998/563) Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen. Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmisryöstön, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (24.1.2003/17)
Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä ei kuitenkaan tuomita rangaistukseen sitä, jonka olisi rikoksen estämiseksi täytynyt antaa ilmi puolisonsa, sisaruksensa, sukulaisensa suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa taikka henkilö, joka asuu hänen kanssaan yhteistaloudessa tai on muuten näihin rinnastettavan henkilökohtaisen suhteen takia läheinen.
11 § (24.7.1998/563) Rikoksentekijän suojeleminen. Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
Kannattaa tulla seuraamaan valtuuston kokousta, sillä sitä ei vielä videoida. Vahingonkorvausvaatimukseni Kalajoen kaupungille kohtelustani lasketaan miljoonissa euroissa.
Päivän sää

Lämpötila aamulla - 7 C, tuuli lännestä 3 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 92 %, lämpötila päivällä - 6 C , aurinko nousee 07.47, aurinko laskee 17.21 päivän pituus 09.41 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Vastasin Kelan pääjohtajalle ja laitin tiedoksi ministeri Hanna Mäntylälle

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, February 24, 2016 10:00 AM
Subject: Fw: Vastaus palautteeseen

Parannusehdotus

Taksien maksupäätteeltä on suora yhteys Kelaan joten maksut toimivat reaaliajassa. Kelassa tarvitsee vain ohjelmoida tulostus siten, että tuloste tulee heti kun 300 euron omavastuukatto on saavutettu.
Byrokratiaa on vähennettävä jotta palvelu toimii.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu
Kalajoki

V.H.Kiviojan muisteluksia

Kantelu käräjätuomari Jyrki Jylhän toiminnasta
Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös käräjätuomari Jyrki Jylhää samoin kuin perustuslain 21 § Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Ulkoisen sädehoidon ensimmäinen päivä

KHT – JHT 5-2

Playareiden ennakko

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat Euroopassa

Tutkijat tyrmäävät: Maahanmuuttajat eivät ratkaise Suomen huoltosuhteen ongelmaa

Ihmissalakuljetus Eurooppaan kukoistaa – rikollisjärjestöillä käsissään miljardibisnes

Kreikka veti suurlähettiläänsä Itävallasta

Huoli turvapaikanhakijoiden määrästä kasvaa – Suomi miettii aseistettuja varusmiehiä rajavartijoiden avuksi

Venäjä käy hybridisotaa EU:ta ja Suomea vastaan – miten siihen pitäisi reagoida?

OECD moittii Suomea hidastelusta lahjonnan torjunnassa

IS paljastaa karut faktat: 14 pahinta ongelmaa, joista vanhukset kärsivät kotihoidossa

Sotaharjoituksesta repesi riita A-studiossa – Heinäluoma: ”Amerikkalaisten syy tulla tänne on Ukrainan kriisi”

Kiina ja Yhdysvallat sopuun Pohjois-Korean pakotteista

Arvokuljetusauto ryöstettiin Salossa: "Auto motitettiin kuorma-autolla"

Arvokuljetus pysäytettiin, laukauksia ammuttiin... Poliisi: Näin hurjat tapahtumat keskellä moottoritietä etenivät

Arvokuljetusauton ryöstöä yrittäneet jatkavat pakoaan – HS:n video näyttää kaksi pakoautoista

Salon ryöstöön liittyy kuusikymppinen turkisrouva – huijasi autovuokraamossa

Suomusjärven arvokuljetusryöstön tekijät karkuteillä – konetuliaseita käytetty, poliisi etsii pommia

Kuvat: Tässä on yksi Salon ryöstöstä epäilty – sivullinen kuvasi kesken iskun


Karkumatkallaan Kotkassa murhan tehneen vangin hurjasta paosta uutta tietoa – pyyheköysi kuin elokuvista

Poliisi tutkii erikoista väkivallantekoa: Sidottu nainen sullottiin alastomana takakonttiin

Moninkertainen Suomen mestari tuomittiin vankeuteen

Ei armoa – näin verottaja tappoi pienen yrityksen
Erkin kommentti: Tämä on verottajan tyypillistä toimintaa. Katso esimerkiksi

Aluehallintouudistuksen linja lipsuu uhkaavasti

Vanhuksilta viedään leipä, levite ja ruokajuoma - ”Ehkä kannattaisi miettiä, keneltä näitä palveluita karsitaan”

Maahanmuuttaja käy Ylen kuvaajan päälle: ”TE HALUATTE PILATA MEIDÄN MAINE”

Lakimuutos tekeillä: Turvapaikanhakijalle asumispakko vastaanottokeskukseen

Politiikan korjaussarja: Stubbin lähtölaskenta on alkanut

Kaarlo Kangasniemi, vaitelias mies

Yhdysvallat 1964

Yhdysvallat 1964 osa 2

Tuhon todistajat

Mielenkiintoiset blogit

Erkin kommentti: Sain tässä jutussa 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja Kalajoen valtuusto pyysi minulta selvitystä asiassa. Tein 1979 sivun selvityksen valtuustolle, mutta valtuuston puheenjohtaja esti selvityksen esittämisen, koska siinä samalla olisi tullut esille Kalajoen kaupungin rikokset muun muassa Rahjan saariston Natura Life-rahoitushakemuksessa. Huomaa jutun lopussa oleva linkki poliisipäällikkö Petri Oulasmaan toiminta.

Itsellinen, pönäkkä mutta helposti peräksi antava HV-puheenjohtaja.
Mattila PIRKKO
Professori sen sanoi, en minä. Olen kuitenkin samaa mieltä professorin kanssa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajalta edellytetään toisenlaista toimintaa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajan tulisi olla kiinnostunut esimerkiksi tästä asiasta:
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskevaan osaratkaisuun

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

Opintotuki säilytettävä tasa-arvoisena

KKO 2016:10. Pankin koronnostoja ei hyväksytty

Kansanäänestys Suomen jäsenyydestä euroalueessa
Erkin kommentti: Tämä osa on Paavo Väyrysen kirjoituksesta on totta: Suomi vietiin aikanaan euroon ilman kansanäänestystä. Eduskunnalle ei annettu edes lakiesitystä, vaan euroon liittymisestä päätettiin tiedonantomenettelyä käyttäen. Keskustan edustajat eduskunnan perustuslakivaliokunnassa katsoivat, että menettely oli perustuslain vastainen.
On kuitenkin selvää, että turha on persettä kipristellä, kun paska on housuissa.

From: Erkki Aho
Sent: Monday, February 15, 2016 10:24 AM
Oikeudenmukainen oikeudenkäynti
Minä haastoin Suomen valtion oikeuteen, koska katsoin kärsineeni syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä kolme kunnianloukkaustuomiota. Laitoin mielestäni kiistattoman todistusaineiston käräjäoikeuteen ja vaadin oman oikeusturvani kannalta oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä sekä useita kertoja oikeudenkäynnin videointioikeutta. Ilmoitin, että käräjäoikeuden istuntoa tulee saamani tiedon mukaan seuraamaan runsaasti yleisöä. Käräjätuomari ei vastannut lukuisiin tiedusteluihini oikeudenkäynnin videointioikeudesta. Minä ennakoin, että oikeudenkäynti ei tule olemaan oikeudenmukainen. Käräjätuomari tekikin päätöksen, jonka mukaan varsinaista asiaani eli vahingonkorvauskannettani ei oteta käräjäoikeuden käsittelyyn. Kaiken lisäksi hän kieltäytyi palauttamasta todistusaineistoani asiassa minulle takaisin. Ilmoitin, että en valita käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Katsoin, että se on turhaa, koska mielestäni Suomi ei ole oikeusvaltio.
Keskeinen asia koko prosessissa on se, että meiltä aikanaan salattiin kauppasopimuksissa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja keskeneräinen tilauskanta ilmoitettiin 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysymyksessä oli minun oikeustajuni mukaan törkeä petos. Lisäksi kaupanvahvistajana toimi tuleva syyttäjä, joka kauppakirjan allekirjoittajan todistuksen mukaan ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, että hän ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kaupanvahvistajaksi merkitty henkilö on toiminut syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvissa oikeudenkäynneissä. Lisäksi yritys haettiin konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet. Konkurssiasiassa käräjäoikeudelle antoi väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja varatuomari, joka on tunnustanut tekonsa. Lisäksi silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari tunnustaa, että hän jätti valituksen asiassa tekemättä hovioikeuteen. Konkurssi siis oli laiton, syyttäjä esteellinen ja poliisit ovat lyönyt virkavelvollisuutensa laimin, kun ovat jättäneet asiat tutkimatta. Nyt oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, vaikka Suomen perustuslaki ja Euroopan Ihmisoikeussopimus takaavat kansalaisille oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu ja entinen PR-Teollisuus Oy:n toimitusjohtaja

Kalajokiseudun päätoimittajan vastaus minulle asiassa on seuraava:

Hei, Erkki!

En julkaise lähettämääsi mielipidekirjoitusta, koska en halua, että lehden palstoja käytetään oikeudenkäynnin jatkeena. Tokihan voit kokeilla, onko joku muu lehti toista mieltä.
Hyvää kevättä siitä huolimatta!

T: Pia

Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös Kalajokiseudun päätoimittaja Pia Räihälää.

Tyytymättömyyden ilmaisu osaratkaisuun
Käräjäoikeuden (käräjätuomari Jyrki Jylhä) päätös on, että asiaa ei oteta käsiteltäväksi.

Valtiopetos on tosiasia

Päivän mietelause

Ihmisen rikkauden osoittaa se, mitä kaikkea vailla hän voi olla.
Pidä hauskaa, tee hyvää. Raha seuraa kyllä perässä.
Se mitä me teemme sillä mitä meillä on kertoo sen keitä me olemme.
Liiketoiminta, joka tuottaa vain rahaa, on kehnoa toimintaa.
Ei ole miellyttävää omistaa mitään hyvää, ellei ole ystävää, jolle voi sitä jakaa.
Mieluummin haluaisin pystyä arvostamaan asioita, joita en voi saada, kuin omistaa asioita, joita en pysty arvostamaan.

Värssy
Elämänpolkua reunustaa,
monta kultapuuta.
Naurun käpyjä niistä saa,
ei iloon tarvita muuta.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Kari Tapio - Tänään ruusut nää kukkii vain sulle

Kari Tapio - Milloinkaan En Löydä Samanlaista

Kari Tapio - Sen tunnustan

Laila Kinnunen - Kaipaus

Laila Kinnunen - Mustalainen (Unkarin kielellä) 1963

Laila Kinnunen "Mandshurian kummut" venäjäksi На сопках Маньчжурии

Eilen kun mä tiennyt en

Taas Kutsuu Karjala - Reijo Taipale

Agents & Reijo Taipale - Ajomies (Live)

POLK A ROMAGNOLA

Terveys ja liikunta

Paino 99,6 kg, verenpaine aamulla 155/89 , lepopulssi 62, verenpaine illalla 150/85, lepopulssi 62 . Uinti 0 m / 6000 m, Jumppa 45 min / 1105 min. Kuntosali 0 min/ 1040 min, Kävely 0 km/ 22 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Vesa Keskinen kävi kasvojen kauneusleikkauksessa – kuva ei herkimmille!

Nosturi romahti kadulle Melbournessa – katso video hurjasta turmasta

Seiska: Toimi Kankaanniemi antoi rahaa Johanna Tukiaiselle - pyysi alusasukuvia

Tällaista ei ole koskaan ennen nähty” – Suomen uutta turisti-ihmettä ylistetään yhtäkkiä maailmalla

Rosvo vei auton, jossa elää Janne Niskan muisto – "Kohta polttelee kun koko Suomi tietää"

Tuomareita lahjottiin, ja tulokset yritettiin ostaa” –Riikka Lehtonen on törmännyt lentopallourallaan korruptioon

Kummeli Sporttivartti - Pikaluistelu

Kummelin Sporttivartti - Voimistelu

Kummeli - Ammunta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti