perjantai 29. maaliskuuta 2013

PE 29.03.2013Notre Damin katedraali Pariisissa

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 9 C, tuuli kaakosta 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 81 %, lämpötila päivällä + 2 C , lumen syvyys 26 cm, aurinko nousee 05.54, aurinko laskee 19.05, päivän pituus 13.11 min

Tapahtumat

Kalajoen juhannus soi ysäridiskoa
Erkin kommentti: Kun yrittäjän vuokrasopimus loppuu niin toivottavasti silloin loppu myös Kalajoen tämänkaltaiset juhannusjuhlat.

Kalajoen hiekat kutsuvat

Tilannehuone.fi

Poliisin tiedotteet

Uutiset

Yle: Himanen tiesi rahoituksestaan ennen kuin siitä oli päätetty
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288552162863.html
Asiantuntija rikkaiden veroalesta: Hallitusta painostettiin ratkaisuunhttp://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032816840451_uu.shtml
Mielenkiintoiset blogit

Onko yrityksen kautta omistamisen etu tarkoituksenmukaista?

Voihan verohelvetti! 820 000 suomalaisen verotus nousee +43 prosenttia.

Kansa taistelee, herrat nauravat

Katainen on koulukiusaaja

Osinkoverotus ontuu

SUORAT SANAT - ARJA ALHO: Kävi huonosti, rikkaat rikastuvat lisää!

Vähempikin into riittää

Pimeyden ytimestä

Aikamme valheet taloudesta

EIT tuomari on saanut valehdella kelpoisuutensa?

Mielipiteeni

Perussuomalaisten osalla Kalajoella tilanne alkaa selkiintyä ja järkiintyä. Kun on riittävästi hyvää tahtoa ja positiivista tunnetta, niin asiat menevät hyvään suuntaan. Pahalla ei saa muuta kuin pahaa aikaa, mutta avoimella ja rehellisellä yhteistyöllä ja toisten arvostamisella voidaan saavuttaa hyviä tuloksia.

Minua on häirinnyt valtavasti se, että minua on nimitetty rikolliseksi ja vaikka miksi. Pystyn kuitenkin osoittamaan, että kaikki alioikeuksien ja ylempien oikeusasteiden tuomiot ovat vääriä. Tilanne on ajautunut aika erikoiseen pisteeseen, sillä olen laittanut rikollisesti aikaansaadut ulosottosaatavat oikeuden käsittelyyn. Nyt katsotaan mikä laki on voimakkain, perustuslaki vai korkeimman oikeuden päätös. Onko korkeimman oikeuden päätös, mikä on saatu aikaan rikollisesti, voimakkaampi kuin Suomen perustuslaki ja EU:n Ihmisoikeussopimus ja YK:n ihmisoikeusjulistus. Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomari Jyrki Jylhän toiminta on nyt ensimmäisenä testattavana samoin Raahen kihlakunnan voudin toiminta. Käräjätuomari Jyrki Jylhä teki esteellisenä henkilönä tietoisen väärän päätöksen ja häntä on syytä epäillä rikoslain 15 luvun mukaisesta rikollisten suojelusta sekä törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä. Asia on nyt oikeuskanslerin ratkaistavana ja asia menee myös Rovaniemen hovioikeuden käsittelyyn. Sama menettely koskeen myös Raahen kihlakunnanvoutia. Tietenkin korkeimman oikeuden toiminta joutuu menettelyn takia erikoiseen tilanteeseen.

Päivän mietelause

Onnettoman ystävät ovat kaukana.
Rahalla et voi ostaa ystävi, mutta saathan tasokkaampia vihollisia.
Ilman kärsimystä ei tulla ihmiseksi.
Vastatuuli tekee viisaaksi ja vahvaksi.
Viisaus kasvaa vaikeuksien keskellä.
Ihminen epäonnistuu vain silloin kkun ei enää yritä.

Värssy

Elämä on armoton.
Unten onni heillä on.
Unelmill`on suuret siivet -
ei niit`elo käyttää voi.

Eino Leino

Kansanlaulu


Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Kärttynä Vitutuslaulu
http://www.youtube.com/watch?v=nNiJ6Pp7NtE
Lapinlahden linnut Tapasin naisen
http://www.youtube.com/watch?v=5-kGySULgwM
Lapinlahden linnut Älä pure mun ananasta
http://www.youtube.com/watch?v=8uqrlExHVVY

Terveys ja liikunta

Paino 107,5 kg, verenpaine 148/96, lepopulssi 61 . Uinti 0 m / 31100 m. Jumppa 0 min / 690 min. Kuntosali 0 min/ 1560 min. Kävely 0 km/ 51 km. Liikunnassa on nyt kahden viikon pakollinen tauko.

Loppukevennys

Jopet Show Seppo Kalevi ja Päälykäinen osa 1

Jopet Show Seppo Kalevi ja Päälykäinen osa 2

Jopet Show Seppo Kalevi ja Päälykäinen osa 3

Just for laughs gags Vol4 Part2
Norjalainen ja suomalainen merimies löivät vetoa siitä, kummalla on kovempi potenssi. Jotta asia selviäisi, mentiin ilotaloon. Sovittiin, että merkitään seinään sängynpäädyn yläpuolelle, montako kertaa on rakasteltu, ja varattiin tytöt.
Norjalainen rakasteli kerran ja veti viivan seinään. Seinän takaa suomalaisen huoneesta kuului hihkuntaa, voihketta, litinää, sängynpohjan kitinää ja sängynjalkojen kolketta. Norjalainen rakasteli vielä toisen ja kolmannenkin kerran ja veti viivan seinään. Sitten hän lopen uupuneena nukahti seinän takaa kuuluvaan meluun. Seuraavana aamuna norjalainen heräsi, kun suomalainen tuli pelkät alushousut jalassa hänen huoneeseensa. Suomalainen katsoi kolmea seinässä olevaa viivaa ja sanoi:
- Voi jukulauta! 111 kertaa. Voitit minut kolmella.

Millainen on tosimiehen pääsiäinen? -Hän jahtaa tipuja täydessä mämmissä, herää aamulla noita-akan vierestä ja miettii minkälainen yllätys munassa tällä kertaa mahtaa olla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti