torstai 25. lokakuuta 2012

TO 25.10.2012
Olen joutunut roikkumaan löysässä hirressä 17,5 vuotta odottaessani oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Suomi on kaukana oikeusvaltiosta. Kannattaa katsoa Silminnnäkijä ohjelma tv:stä tänä iltana tai Yle Areenasta. Varatuomari Asko Keränen paljastaa poliisin kyseenalaiset toimintatavat.

Päivän sää

Lämpötila aamulla -2 C, tuuli lännestä 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 86 %. Lämpötila päivällä + 3 C. Aurinko nousee 8.47 ja aurinko laskee 17.27 Päivän pituus 8 h 40 min.

Sadetutka

Tänään on Sointun päivä.

Tapahtumat

Kalajoen perussuomalaiset

Perussuomalaisten ehdokkaat Kalajoella
85 Erkki Aho
86 Reijo Karjalainen
87 Ari Keronen
88 Jani Kurikkala
89 Markku Muhonen
90 Lek Pernu
91 Agnessa Vähäsarja
92 Jari Väli-Klemelä

Tätä maata (karaoke)

Hiekkasärkät 100 vuotta

Hiekkasärkät 100 vuotta matkailua - Aikamatka

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisin tiedotteet

Uutiset

E.On on ja ei ole

Ehdokkaiden tausta-analyysi kunnallisvaaleissa 2012

Mielenkiintoiset blogit

Euron pelastuspaketit ryöstävät köyhiltä ja auttavat rikkaita

Kuntaliitosten johtoportaan 5 vuoden turva on kallis

Turvallinen Suomi

Etusivun juttu ja miten se tehdään


Mielipiteeni

Kannattaa katsoa ohjelma Siminnäkijä Salainen sota
Ohjelma on nähtävissä vielä 29 päivää myös ulkomailla. Ohjelmassa entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen paljastaa Suomen poliisin rikollisen toiminnan.

Asko Keränen tunnusti tässä jokin aika sitten velvollisuutensa laiminlyönnin PR-Talojen konkurssivyyhdessä ja erosi elokuussa Suomen Asianajajaliiton jäsenyydestä. Nyt tämä asia eli asianajaja Asko Keräsen laiminlyönti on oikeudenkäymiskaaren mukainen purkuperuste kaikille minun tuomioille korkeimmassa oikeudessa, mutta se on myös syyte- ja vahingonkorvausperuste kaikille poliiseille, syyttäjille, tuomareille ja laillisuusvalvojille, jotka ovat asioitani käsitelleet. Heitä on noin 300. Useimmat heistä ovat syyllistyneet törkeään virka-aseman väärinkäyttöön ja törkeään rikollisten suojeluun sekä osa myös oikeudenkäymiskaaren vastaiseen menettelyyn. Kaikki heidät tulee tuomita ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Varatuomari Asko Keräsen tunnustus ja oikeus- ja asianajajamafian paljastus on historillinen teko. Milloin tiedotusvälineet uskaltavat tiedottaa asiasta laajemmin? Varatuomari Asko Keränen on toiminnallaan paljastanut koko Suomea vaivanneen oikeus- ja asianajajamafian rikollisen toiminnan, jossa keskeisin osa on poliisin rikollinen toiminta, mikä on vakava uhka kansalaisten oikeusturvalle ja perusoikeuksille. Epäilen, että poliisiministeri Päivi Räsänen on selityksen velkaa eduskunnalle. Kuka kansanedustaja nostaa kissan pöydälle?

Päivän mietelause

Nainen on ihmisen paras ystävä
On parempi olla aidosti tyhmä kuin esittää viisasta.
Väärinkäsitykset johtuvat aina sanoista.
Naura ongelmillesi, niin muutkin tekevät.
Parempi rikas ja terve kuin köyhä ja kipeä.
Kaikilla on oikeus mielipiteisiini.

Värssy

Vaikka ulkona sataisi puukkoja,
tulen antamaan sinulle suukkoja.
Vaikka yö ois pikimusta,
et jää vaille rutistusta


Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

A ja będę twym aniołem

KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam

Farba Chce Tu Zostać

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg verenpaine 199 / 111 , lepopulssi 58.

Loppukevennys

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Cake Accident

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Officer Poopypants Accidentally Your Whole License

How much for your pants?

Radioactive Man

Syvästi uskovainen nuoripari oli päättänyt pidätäytyä seksistä ennen häitä. Kun tuo suuri päivä oli koittanut ja juhlat juhlittu, nuoripari hipsi häävuoteeseen, tyttö puhjahti aristellen sänkyyn, mutta sulho jäi seisomaan sängyn viereen vaatteet päällä. Ääni väristen ja nieleskellen sulho sanoi; Rakas vaimoni, minun täytyy tunnustaa, että sukuelimeni ei ole kehittynyt normaalisti, vaan se on vastasyntyneen lapsen mitoissa". Hiukan pettyneenä morsian yritti lohdutella miestään ja sanoi; "Ei hätää, katsotaan ja yritetään nyt jotain kuitenkin, onhan sentään odottamamme hääyö".
Mies pudotti housunsa ja morsian kirkaisi järkyttyneenä! "Mitä, mitä"! Huusi vaimo: "Sinähän sanoit että elimesi vastasyntyneen lapsen mitoissa!"
Johon sulho sanoi: "Niin, 3,6 kiloa ja 52 senttiä..."

Mies karkasi vankilasta, jossa oli lusinut viisitoista vuotta. Hän murtautui taloon ja etsi sieltä rahaa ja aseita, mutta löysi vain avioparin nukkumassa. Hän kiskoi miehen vuoteesta ja sitoi hänet tuoliin. Sitten hän sitoi naisen sänkyyn, suuteli häntä kaulaan ja meni vessaan. Vankikarkurin ollessa vessassa mies sanoi vaimolleen. "Tuo mies on karannut vankilasta! Hän ei varmaan ole nähnyt naista pitkään aikaan. Huomasin miten hän suuteli sinua kaulaan. Jos hän haluaa seksiä, älä vastustele. Älä edes ajattele asiaa, vaan anna hänen tehdä mitä hän haluaa. Mies on varmasti vaarallinen. Jos hän suuttuu, hän voi tappaa meidät molemmat. Ole reipas kultaseni! Minä rakastan sinua." Vaimo vastasi: "Ei hän suudellut minua kaulaan. Hän kertoi olevansa homo ja kysyi, onko meillä vaseliinia. Sanoin, että sitä on vessassa. Ole reipas kultaseni! Minäkin rakastan sinua!"  • Rakkaani, kun menemme naimisiin meillä tulee olemaan kolme lasta!
    - Mistä sinä sen jo nyt niin varmasti tiedät?
    - Ne ovat tällä hetkellä hoidossa äitini luona!

Aapeli joutui junassa istumaan hemaisevan näköisen neitosen viereen. Tällä oli yllään hyvin avokauluksinen pusero. Hetken kuluttua Aapeli rupes jututtamaan kaunokaista. Onpas neidillä kaunis pusero. Oi kiitos, pidättekö te siitä. Se on muuten aitoa kamelinkarvaa. Kyllähän minä sen huomaan sanoi Aapeli. Huomaan sen noista kahdesta kyttyrästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti