tiistai 3. toukokuuta 2016

TI 03.05.2016

Tänään oli kevään lämpimin päivä Kalajoella

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, tuuli kaakosta 1 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 86 %, lämpötila päivällä + 13 C , aurinko nousee 04.46, aurinko laskee 21.57, päivän pituus 17.11 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin aamulla kello 5.30. Painoni oli nyt 101,5 kg. Verenpaineeni 150/100 ja pulssi 50. Painon kehitykseen vaikutta suoliston ja virtsarakon tila sekä mieliala, joka vaikuttaa elimistön toimintaan. Alapaine eli diastolinen paine on liian korkea. Tavoiteverenpaine minulla on 130/80 ja siitä ollaan kaukana. Pulssitavoite on 48-50. Painotavoite on 90 kg.
Luin aamun lehdet netistä. Yllättävän vähän tapahtumia. Luin facebookini ja lähetin kaverilleni synymäpäiväonnittelut. Katsoin sähköpostini – vain roskapostia.

Jumppasin aamulla 30 minuuttia. Tein kaaliateriani ja söin sen. Facebookissa käydään mielenkiintoista keskustelua Hiekkasärkkien luontoarvoista ja alueen rakentamisesta.
Kävin Kalajoen kaupungintalouspäälliön luona selvittelemässä Raution koulun asiaa.
Laitin sähköpostia kansanedustaja Kai Turuselle. Lähetin verottajalle kausiveroilmoituksen.
Kävin selvittämässä Raution koulun tontin hintaa. Kävin pyöräilemässä 25 km. Täydensin blogiani. Kävin kävelemässä 2 km.
Nyt illalla karson jääkiekkomaaottelua Suomi-USA. Suomi voitti 3-2. Seuraavana on vuorossa jalkapallo-ottelu Bayern Munchen – Atletico.

Tapahtumat

Jääkiekon MM-kisat otteluohjelma

Beach Riders Kalajoki, Vappuajot 2016

Tilasin kopion KHO.n päätöksestä 28.10.2015 taltionumero 3053 diaarinumero 2000/3/15.

Miehittäjän morsiamet

Kalajoen kristillisen opiston alkutaipaleelta
Tutustumismatka yhtenäiskouluihin

Kalajoen Säästöpankintalo Omapohja

Raution uusi koulu- ja palvelukeskus

Pistoshoidon odottamaton jälkivaikutus

Urheiluvuosi 2015

Eduskunnan oikeusasiamiehen päätös Dnro 764/4/16 14.4.2016
Erkin kommentti: Nyt edellytetään kansanedustajilta toimintaa Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioiden joukkoon. Olen joutunut käymään oikeustaistelua jo yli 21 vuotta, vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Siksi odotan kansanedustajilta toimenpiteitä.

Sain Raution koulun kuntoselvitysraportin. Tekninen lautakunta on päättänyt laittaa Raution koulun kylmilleen. Mielestäni nyt kyläyhdistyksen on raegoitava, sillä jos koulu on kylmillään niin se ei ainakaan paranna sen tilaa. Tekninen lautakunta ei ole tehnyt purkupäätöstä.
Tein rautiolaisille ehdotukseni pohjaksi Raution uuden koulu ja monitoimikeskuksen suunnitelmaksi. Laitoin ehdotukseni kylätoimikunnan puheenjohtajalle.

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti


Chelsean Hazardin kanuuna varmisti Leicesterille Valioliigan sensaatiomaisen mestaruuden

Suurin osa tulijoista elintasosurffareita

Stuertti myönsi ihmissalakuljetuksen – Helsinki-Vantaan rajavalvonta epäonnistui viitisentoista kertaa

Turkin haave viisumivapaudesta lähenee – kiirehtiminen kertoo, kuinka kipeästi EU tarvitsee Turkkia pakolaiskriisissä

Uutuuskirja vihjaa: Aarnio oli vain osa laajaa rikollisorganisaatiota

Webkamera sääksien pesällä: "Penna tuo kalaa ja siinä ohimennen on pieni lemmenhetki"

Järkyttävä näky sairaalan sisältä: Raju ohjusisku tallentui videolle – uhrien joukossa kaupungin viimeinen lastenlääkäri
Mielenkiintoiset blogit

Dosentti Heikki Urmas kertoo käsityksensä Leskisen, Paavelan ja Liinamaan kuolemasta

Hyvästi Salve!

Tietoa islamista

Jos työ olisi herkkua, niin herrat tekisivät sen itse

Laittoman maahantulon järjestäminen

Turvapaikanhakijoiden taustat

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Metallikatu syksyllä 2015

Mielipiteeni

Hei Hanna,

Olet Oulun läänin kansanedustajien kokoonkutsuja eli puheenjohtaja. Käännyn Sinun puoleesi, että kutsut Oulun läänin kansanedustajat koolle eduskuntaan seuraavan ongelman johdosta. Olen joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä lukuisia kunnianloukkaustuomiota. Kaikki päätökset on saatu aikaa rikosten avulla. Olen joutunut viettämään maanpaossa useita viikkoja valtion järjestäyneen rikollisuuden tähden. Todistusaineistot asioista ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa.

Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeuslaitos ei ota käsiteltäväkseen asioita ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Siksi haluan, että kansanedustajat kutsutaan epäviralliseen tilaisuuteen, jossa esittelen asiat ja eduskunnan oikeusasiamies on saatava paikalle vastaamaan miksi asioissa ei ole mitään laitonta tai rikoksia. En ole saanut asioissani oikeusapua Ylivieskan oikeusaputoimistolta enkä Suomen Asianajajaliitolta. Todella uskomatonta. Olen pyytänyt laillisuusvalvojaa viemään asian korkeimpaan oikeuteen jotta korkein oikeus voisi purkaa kaikki väärät tuomioni. Laillisuusvalvoja ei toimi hallintolain mukaisesti. Korkein oikeus ei purkanut vääriä päätöksiä, koska minulla ei ole lainmukaista pätevyyttä tuomionpurkujen tekemiseen eikä myös oikeuspautoimisto ja asianajajat auta asiassa ja nyt myös eduskunnan oikeusasiamies kieltäytyy auttamasta asiassa. Olen tehnyt Suomen valtiolle vahingonkorvausanomuksen, mutta Ylivieskan käräjäoikeus kieltäytyy käsittelemästä asiaa.

Nyt haluan, että kansanedustajat noudattavat lakia ja saan tulla esittelemään aineistot kansanedustajille ja eduskunnan oikeusasiamies omasta puolestaan tulee kertomaan miksi asiat ovat näin. Toivottavasti saat järjestymään tilaisuuden mahdollisimman pian ja paikalle voi tulla kaikki asiasta kiinnostuneet kansanedustajat ja harkintasi mukaan myös tiedotusvälineet.

Terv. Erkki

Päivän mietelause

Yhden kaunis ei ole kaikkien kaunis.
Kulttuuri ei ole elämän korvike, vaan sen avain.
Talo ilman kirjoja on kuin huone ilman ikkunaa.
Ajatus on esitettävä puheena ja haave lauluna.
Tietämättömyys ei ole ikinä auttanut ketään.
Hämmennys on tiedon alku.

Värssy

On elo kuin ulappa suuri,
ja muistot saaria sen.
Niin hiljaa mä sulle kuiskaan:
Sua unhoita koskaan en.”


Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Vielä jossakin kohdataan_0001.wmv

Uneen aika vaipuu_0001.wmv

Kisu - Onnestain On Puolet Sinun (1977

Ирина Круг и Виктор Королев - Букет из белых роз

Таисия Повалий - Пусть вам повезет в любви

Таисия Повалий** ОДОЛЖИЛА**

Four Cats - Gabrielle 1965

Four Cats - IKÄVÄ

Lasse Liemola ja Four Cats: Viimeinen mohikaani 1961

Four Cats - Liisa (1963)

Liikunta ja terveys

Paino 101,5 kg, verenpaine aamulla 150/100 , lepopulssi 50, verenpaine illalla 143/88, lepopulssi 70. Uinti 0 m / 22 000 m, Jumppa 30 min / 2410 min. Kuntosali 0 min/ 2280 min, Kävely 2 km/ 86 km Pyöräily 25 km / 227 km , Hiihto 0 km/ 28 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

7 asiaa, jotka tapahtuvat kehossa kun kävelet

Loppukevennys

Kuvat: Rattijuoppo runnoi pysäköidyt autot ja yritti karata – sivulliset ottivat kiinni

Aino-Kaisa Saarinen synnytti vauvan!

Perussuomalaiset ilmisodassa Kokkolassa: yksi syyttää ryhmäjohtajaa tahallisuudesta kaupunginjohtajan vaalisotkussa – syytetty kiistää
Erkin kommentti: Asia saattaa johtua Kemppaisen tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta, mutta nyt on huomattava, että kaupunginsihteerin olisi pitänyt tarkistaa kuka on todellinen varavaltuutettu. Poissaolosta pitää ilmoittaa etukäteen kaupunginsihteerille, joka kutsuu varavaltuutetun varsinaisen sijalle.

Ely-keskus harkitsi rikosilmoituksen tekoa kun kyläläiset korjasivat talkootöinä kuoppaisen tien

Kuorma-auto upposi asvaltin läpi ja oli kaatua kyljelleen Kotkassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti